donderdag 27 oktober 2011

Annemarieke introduceert StumbleUpOn.

Hi!
Voor de mensen die van Tumblr houden, is dit zéker het uitproberen waard. www.StumbleUpOn.com is een site waar je, net zoals bij Tumblr, “eventjes” op kijkt, en voor je het weet ben je twee uur verder. Om te kunnen “Stumble-en” hoef je alleen maar met je Facebook account in te loggen, en je kunt aan de gang. Je word de eerste keer gevraagd naar jou interesses en hobby’s, zoals bijvoorbeeld:  Films, Mythologie, Reizen, Kunst, Mode etc. Na jou interesses te hebben aangeklikt, klik je op de grote knop “Stumble” en je komt op het  eerste leuke artikel over een van jou interesses.  Je hoeft dus niet zoals bij Tumblr, in te voegen waar je naar op zoek bent. (Ookal kan dat hier ook, om gerichter te zoeken)  Het leuke ervan is dus dat je helemaal niks hoeft te doen behalve op dat ene knopje te blijven klikken, en je ziet van alles leuks langs vliegen. Als je het gevonden voorwerp/artikel onwijs interresant vind en het wil opslaan, kun je op “Like” klikken, en dan staat het bij je favorieten. Ook kun je het via die manier delen op facebook, mocht je dat willen.
Het leuke is dus dat je niet alleen tegen artikelen aan kan Stumble-en, maar veel meer dan dat!  Ik heb al een volledige film, plaatjes, foto’s, tv-shows, spelletjes, recepten, een hit-remix van  55 minuten lang, en een aantal onwijs goede nummers tegen gekomen.

Ik vind het zó onwijs handig en verslavend, dat ik het even met jullie wilde delen. Hier een aantal dingen die ik ben tegengekomen via StumbleUpOn:

Een site vol heerlijk uitziende recepten van taarten, cakejes, muffins, koekjes en veel meer http://www.stumbleupon.com/su/1vo6Ap/bunsinmyoven.com/tag/candy 
-

Een super leuke manier om je haar op te steken, door Lauren Conrad, en stap-voor-stap afbeeldingen hoe je dit zelf kan doen.
 http://www.stumbleupon.com/su/1xBqZD/thebeautydepartment.com/2011/06/pin-it-up-girl/

Iemand die ge-wel-dig-e knipkunst maakt in échte flinterdunne herfstbladeren!  Prachtig! http://www.stumbleupon.com/su/2NjPyq/www.designaside.com/10992/arte/lorenzo-duran


De “Zal-ik-vandaag-spijbelen-rekenmachine”. Misschien niet héél erg handig om te promoten, maar ik vond hem eigenlijk wel onwijs goed. (Natuurlijk heb ik hem even uitgeprobeerd, helaas kwam bij mij de uitslag dat ik niet moest spijbelen, dus toen heb ik natuurlijk braaf geluisterd)  Wiskunde = feiten, dat weet toch iedereen?
 http://www.stumbleupon.com/su/1VZuph/skipclasscalculator.com/

Kortom, genoeg leuks te vinden daar!
Dus, ben je opzoek naar inspiratie, voorbeelden, een bepaalde film of verveel je je gewoon, stop dan even met dat eeuwige ge-google, en kijk tussen de originele en aparte vondsten op StumbleUpOn!
Hopelijk zie ik je daar!

Lots of Love,
xxx
Annemarieke

P.S. Never Tickle A Sleeping Dragon.

3 opmerkingen:

 1. Ik gebruik Stumbleupon al weer een paar jaar en ik ben het met je eens: het geeft soms héél verassende en leuke resultaten. Verslaven? Absoluut! Leuk stukje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker weer Znert, ik moet leren en dan stuur je dit de wereld in! Weg leer motivatie; Halloooo Stumbleupon!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @NewMickey,
  Ik ken het eerlijk gezegt nog maar een paar dagen, ben geintroduceerd aan het Stumble-en fenomeen door mijn Engelse Gastbroer, vandaar. ;)

  @Danique,
  Hahahaha! Je kent me, he. ;) Speciaal voor jouw leerwerk schrijf ik dit soort stukjes. Dat heet een: Uitdaging, Danique! :P <3

  BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!