zondag 23 oktober 2011

Iris laat de leukste Facebook spellen zien

Facebook, wie kent het niet? Sommigen haten het, sommigen zijn er verliefd op, of geen van beide. Ik heb er een beetje gemixte gevoelens over; maar daar wil ik het niet over hebben vandaag. Zoals de titel al suggereert, ik ga over de spellen praten die zich op Facebook bevinden!

Zelf heb ik mijn ups en downs met de spelletjes op Facebook, soms doe ik er een paar per dag en soms doe ik er maanden niets aan. De leukste spelletjes op Facebook vind ik:

1. Robot Unicorn Attack
Op het eerste gezicht lijkt dit een heel kinderachtig spelletje. Toch was het een paar maanden geleden een ontzettende hype in Amerika. Het doel van het spel is om een eenhoorn te besturen en zorgen dat je niet geplet wordt. Ik vind het frustrerend als ik game over ben, maar verder is het spel erg verslavend.2. Tetris
Wie kent Tetris nou niet? Met dit verslavende en toch wel eentonige spel kan ik me uren vermaken ;). Op Facebook kan je je vrienden uitdagen wat het nog leuker maakt. Zoek op Tetris, en kies dan Tetris battle!


3. The Sims Social
Een paar weken geleden las ik dat Sims Social, Farmville had verslagen met meer dan 9.3 miljoen gebruikers. Ik ben altijd al fan geweest van De Sims, maar sinds ik een Apple laptop heb kan ik het niet meer spelen :( (ik spaar nu voor de Sims 3). Gelukkig was daar The Sims Social! Een kleinere versie, dat wel, maar ook heel leuk! Wat wel jammer is, is dat heel veel afhangt van andere spelers.Spelen jullie deze spellen ook? Of juist helemaal niet?

'Just living is not enough'
Xx. Iris

P.S. Ik speel nu ook Wordfeud, voeg me toe! Irisuk

5 opmerkingen:

 1. Haha, leuk! Ik ga je toevoegen op Wordfeud =D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sinds kort verslaafd aan Sims Social. Pff, ik dacht dat ik hier vanaf was na mijn Farmville verslaving.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. SUPER LEUKE POST IER. jij bent echt cool

  love you
  -ur number 1 fan

  BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!