zaterdag 8 oktober 2011

Rosalie over galaxies en Black Milk


Guten Tag!
Soms heb je van die modefenomenen waar zelfs iemand die zo onbekend is op het gebied van fashion als ik (‘Wedges, wat zijn dat? Bolero, is dat een soort paella?') niet omheen kan.
Een mooi voorbeeldje uit de praktijk: de galaxyprint. Mocht je nu je perfect geëpileerde wenkbrauw sceptisch optrekken en je de mouwen van je bolerootje oprollen, klaar om de strijd met mij aan te gaan vanwege dit niet-bestaande modewoord: sorry, maar ik heb je gewaarschuwd in mijn voorstelronde! Ik ben nou eenmaal een gigantische leek op het gebied van mode. Maar de galaxyprint is zelfs mij niet onopgemerkt gebleven, dus dat zegt wel wat.
Voor hen die, net als ik, modetaal abracadabra vinden, hier een kleine kijk op de galaxyprint. Van leken, voor leken, zal ik maar zeggen.


Zo. Dat noemt men dus ‘galaxy’ (galaxy=melkweg, mocht je nog steeds denken dat ik over het overbekende (en overschatte) telefoontje van Samsung praat).
Nu is er een aantal geweldige, creatieve mensen dat een stuk sterrenhemel heeft weten te vatten in een kledingstuk, een schoen, sieraad of zelfs een nagel.
Hoe? Nou, zo:

Black Milk verkoopt geweldige, opvallende kleding, al zul je er wel even krom voor moeten liggen. 


Ze zijn vooral populair vanwege hun bijzondere leggings en jurkjes, al vind ik stiekem hun badpakken nog veel mooier:


Black Milk shipt gewoon naar Nederland, en is volgens een vriendin van mij prima te vertrouwen. Het enige nadeel: ze zijn van plan de galaxy-lijn eruit te gooien. Hamsteren dus! 

Wil je het rustiger aanpakken, dan kun je voor een ietwat kleiner stukje hemel gaan. Ashley Spatula verkoopt geweldige ringen en kettingen met galaxy-achtige printjes op Etsy. Denk aan:Ze zijn echt verschrikkelijk goedkoop (al helemaal te bedenken dat ze over moeten komen vanuit  de USA!), en de verkoper is betrouwbaar, volgens dezelfde vriendin. 

Een creatiever alternatief is een klein kunstwerk op je nagels:


Succes niet gegarandeerd (;

En, wat vind jij van de galaxies, en Black Milk?

Let there be cake for all our mistakes!
Liefs, Rosalie

P.S. Vergeet niet jullie foto's voor de Officiële Grandioos Geweldige Daily Noted-fotowedstrijd in te sturen! 

5 opmerkingen:

 1. Oeh! Gaaf! Nooit geweten dat dit alweer een nieuwe modetrend is. Ik moet wel zeggen dat ik hier in Engeland er nog niemand in heb zien lopen, maar misschien is Engeland wat traag. In elk geval heel kleurijk en gewaagd! En die nagels zijn Super!!!
  leuk artikel weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. die jurkjes, die moet ik echt hebben!
  weet je of je invoerrechten moet betalen als je iets besteld?
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @My very own lookbook - volgens mij niet! Gewoon de prijs van het product + verzendkosten (te vinden bij 'shipping estimate').
  Als je keihard gaat inslaan wordt het denk ik wel een ander verhaal, maar daar heb ik geen ervaring mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, die 2e badpak! superleuke post! lovee

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wou dat ik het lijf voor zo'n badpak had.. Leuk artikel :)

  BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!