vrijdag 14 oktober 2011

Anne bedenkt rainyday activities.

Tumblr_lrw5j5va8f1qgp2bho1_500_largeRegen regen en nog meer regen .. Jullie hebben het vast al gemerkt (het is ook niet te missen) maar de herfst is echt begonnen. Natuulijk is regen soms wel leuk en even lekker, vooral als je lekker in je bedje ligt, maar aan alles zit een grens. Het was al niet zo'n top zomer om activiteiten te ondernemen en het lijkt er ook niet op dat de herfst deze tijd nog gaat bieden. Toch zijn er een hoop dingen die je met minder goed of slecht weer kunt doen. Zwemmen of zonnen wordt enigsinds lastig, maar er zijn nog zoveel meer mogelijkheden!


Ga op ontdekkings reis.
Kruip eens met een kopje thee (of koffie) en een dekentje (hint: snuggie!) achter je computer en kijk eens rond. Misschien beveelt youtube je al maanden lang een band aan die je eigenlijk wel ontzettend gaaf blijkt te vinden. Zeker op een regenachtige Zondag heb je vaak alle tijd voor dit soort tijdverdrijf en voor je het weet heb je weer een nieuwe top band of top site erbij. 


4915474104_d4da8015ae_z_large
Hoe denken jullie dat ik achter weheartit of tumblr bijvoorbeeld
 ben gekomen? Het was dan vast geen regenachtige dag,
 maar wel een van mijn betere ontdekkingen!

Maak buiten een wandeling

Gelukkig zijn we allemaal niet van suiker gemaakt, laat je niet kisten door het weer en trek er op uit! De kans dat je natte en vieze voeten krijgt is groot maar het misschien ook wel helemaal waard! De natuur kan zo mooi zijn en wie weet wordt je beloond met een klein zonnetje.
Ik ben er zelf afgelopen Zaterdag op uit gegaan met een vriend van mij en we zijn uiteindelijk de hele middag in het park/bos geweest. We waren steen koud en nat maar het was zeker de moeite waard! Ik moet zeggen dat ik het heerlijk vond om echt even buiten te zijn, rond te lopen en gewoon van de rust te genieten. (Dat klinkt wel een beetje alsof ik al heel oud ben maar het was echt lang geleden dat ik daar de tijd voor heb genomen) We kregen zelfs halverwege de middag nog een mooi (en warm!) zonnetje in de rug, echt top!
Begin een blog!
Het beginnen van een serieuze blog kost altijd veel tijd, dat hebben wij allemaal in ieder geval wel ervaren. Misschien wil je het al heel lang, maar komt het er nooit van zelf een blogje te starten, well, dit is je kans! Een aantal loze uren binnen zitten, je hebt nu toch alle tijd. Leef je dromen na, geef het een kans en misschien boek je wel grootse successen! (Stuur mij/ons ook vooral je link door!)


Gezellig spelletjes.
Nodig wat vrienden uit of trommel je familie op en houd een Oud-Hollandse spelletjes middag. Speel een potje ganzenbord, een spelletje rummikub of een rondje Mens erger je niet. Deze spelletjes roepen vast geweldige herinneringen op. 


Winkelen (wel overdekt!)
Ga lekker met vriendinnen naar een winkelcentrum toe! Natuurlijk is dat in Nederland wel wat lastiger (toevallig hebben ik een stukje overdekt centrum) maar er is vast wel een plek waar je heen kunt, en anders wordt het van deur naar deur rennen ... 


Hebben jullie nog goede tips voor regenachtige dagen?

Stay beautiful,
x
- Refuse to settle for anything less than butterflies
-Nobody really cares if you're miserable, so you might as well be happy

1 opmerking:

Just leave your lovely comment!