zaterdag 15 oktober 2011

Rosalie eist sneeuw


Gegroet!
Ja Weergoden,  u hoort het goed. Wat is dit nou voor weer, ik waai zowat de bushalte uit, kom verzopen op school aan ondanks de luttele 100 meter die ik moet afleggen, vries m’n winterjas uit en moet vijf coltruien over elkaar dragen. Herfst, zei je? En het allerergste is nog wel dat het verdorie zo koud is, maar er geen sneeuw ligt.
Prima dat ik m’n winterjas van zolder heb moeten opdiepen, prima dat het zo koud wordt, prima dat ik thuis moet opwarmen met warme choco, maar WAAR IS DE SNEEUW?
Wat heb je nou aan een wintergevoel, zonder sneeuw? Dat zal ik je zeggen: niets.
Want kou zonder sneeuw is als een vissenkom zonder vis, ontbijt zonder verse jus. Als de Kerstman zonder rendieren en wiskunde zonder X: incompleet.
Speciaal voor de Weergoden deze post: alstublieft, hoort mijn roep aan en smijt wat sneeuw naar beneden. En, kijk jij al uit naar een flinke dot sneeuw?

Let there be snow for all our mistakes! - x Rosalie. 


3 opmerkingen:

 1. Ah neeee Rosalie hou op! Als ik ergens een hekel aan heb, dan is het wel sneeuw, haha. X Sharon.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh, dat zijn kei mooie foto's !
  Je hebt er een fan bij !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. jaa!! ik heb echt precies hetzelfde! ik kijk ook echt heel erg uit naar wintersport! (wat ik voorgaande jaren niet zo erg heb gehad als nu!) deze winter gaat het waarschijnlijk wel weer heel erg sneeuwen in nederland! :D
  Groetjes!!! (mooie fotos ook!!

  BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!