donderdag 6 oktober 2011

Annemarieke moet 'vocal rest' houden

Nee, dat is niet waar natuurlijk, maar wegens gedoe in Engeland blijft deze donderdag helaas even leeg. We hopen dat jullie het begrijpen!

8 opmerkingen:

 1. Sorry hoor, maar dan had iemand anders maar wat moeten schrijven. Ongeacht gedoe.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Anoniem, maar het idee is dat iedereen zijn 'eigen' dag heeft. Als we allemaal elkaar dag te pas en onpas over zouden nemen, ging de essentie van deze blog naar z'n grootje. Natuurlijk vinden we het allemaal erg vervelend dat deze dag leeg is, maar we kunnen er verder niets aan doen. Annemarieke kon ons gister maximaal even laten weten dat deze dag 'm écht niet zou worden voor haar, dat had ze niet kunnen plannen. Dan hadden we er natuurlijk voor gezorgd dat er bijvoorbeeld een andere oplossing zou komen.

  Hopelijk begrijp je me, het is echt geen poging er makkelijk vanaf te komen, het is gewoon een lastige samenloop van omstandigheden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem; zeur niet, 1 keer is niet erg!

  Znert; het komt wel goed schatje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is de eerste keer in bijna een JAAR dat er een bijdrage ontbreekt. Een knappe prestatie om al die andere dagen wel goed te vullen! Dit is overmacht. Maar, meiden, laat het bij deze ene keer!

  MoederMarjolein (van Aviva)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @MoederMarjolein
  We laten het zeker bij deze ene keer, daar gaan we voor zorgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zou me eerst eens zorgen maken om Annemarieke eerlijk gezegd.

  Bovendien! Zels een bericht als dit is veelzeggend en een teken dat niet altijd alles in het leven gladjes verloopt - ook dàt hoort bij een blog.

  We zitten nu al in oktober en dit is de allereerste keer dat dit gebeurt - ik neem mijn petje af voor jullie allemaal en ook voor Annemarieke!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. helemaal niet erg joh!! geen zorgen maken.:) trouwens wel een grappig plaatje!!:) en success in engeland!

  xx- anoniempjee

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel erg bedankt allemaal voor de positieve reacties en steun!
  We waarderen het echt super erg.
  Natuurlijk proberen we het bij een keer te houden, maar zoals NewMickey ook al zei, ook dit hoort bij een blog en het leven is niet altijd rooskleurig

  x

  BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!