vrijdag 18 mei 2012

Anne begint voor haarzelf. Vol. 2

Dames en heren, hoog geerd publiek. Bij deze presenteer ik U dan toch, onder het mom van beter laat dan nooit; Anne begint voor haarzelf. Vol. 2!

Ja, want ondertussen zit ik al een weekje of vier een aantal dagen per week op mijn kamertje, en ik moet zeggen; het bevalt me prima! Ik heb het er heerlijk naar mijn zin, ben nog niet verhongerd en ruik nog niet naar zwerver. Eigenlijk niets te klagen dus. 
Inmiddels heb ik ook al wat contact gemaakt met een aantal andere bewoners van de 'personeelsflat' waar ik zit. Echt ontzettend gezellige mensen moet ik zeggen, ook al zijn de meeste zeker 15 jaar ouder dan dat ik ben, maakt allemaal niet uit. 

En, tjah, wat doe je wanneer je eigenlijk geen brood of iets anders meer hebt ... Sultana's dippen!

Om eerlijk te zijn weet ik helemaal niet zo goed wat ik vandaag verder zal vertellen. Zoveel extreem spannende dingen gebeuren er eigenlijk ook niet. Foto's maken ging ook al lastig want naast een vergeten kussensloop, lege pakken die nog weg gebracht moeten worden en een inmiddels overleden plantje is er vrij weinig te zien op een kamertje van 4m bij nog geen 2,5m. De muren zijn ook nog vrij leeg aangezien ik niet echt meer de moeite heb genomen iets te zoeken om ze mee te vullen. Voor die paar weekjes. 

Die wastafel ziet er nog aardig netjes uit, al zeg ik het zelf.

Over de kast met eten zullen we het overigens maar niet hebben.
Of het paar allstars waar er een van op me kamer ligt en eentje thuis ..

Ik weet niet helemaal meer of ik het al benoemd had, maar per toeval woont mijn beste vriend voor zijn stage zo wat bij mij om de hoek. Echt puur toeval, maar wel super leuk! Ik breng daar dus ook veel tijd door. Zijn kamer is net iets groter en hij heeft een TV + Xbox360 staan. En een mobile telefoon met internet, niet onbelangrijk aangezien ik  niet zo gezegend ben. Verder is het gewoon een topper waar ik altijd leuke tijden mee heb! Genoeg reden om regelmatig een bezoekje te brengen.

Dinner voor twee?

De was drogen moet ook gebeuren en wat moet je zonder droger ..

Inmiddels is ook de venstbank omgetoverd naar een verzamelplaats voor allemaal verschillende meuk.

Ik heb niet zo heel veel te vertellen, maar ik heb het dus wel ontzettend naar mijn zin. De meeste mensen zullen je voor gek verklaren wanneer je op je zeventiende ergens in je uppie in een flatje gaat zitten, maar ik heb zeker niets te klagen! Eigenlijk kan ik er gewoon geen genoeg van krijgen, helaas is het feest over vier weken alweer afgelopen en zal ik terug naar mijn slaapkamertje bij mijn papa en mama afreizen.
Heel veel liefs vanuit mijn kamertje!
Stay Beautiful,
x Anne.- Al deze foto's zijn gemaakt zonder op te ruimen, aan het licht te denken,what so ever. Het zijn echt plaatjes met de insteek 'Hey, camera. *click* Zo gaat het er dus echt aan toe'. Photoshop heb ik ook maar laten achterwegen voor vandaag. 

1 opmerking:

  1. Leuk om te zien! En je staat echt mooi op die laatste foto :)
    xxx

    BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!