donderdag 17 mei 2012

Annemarieke heeft (cake) inspiratie nodig.

Hallo lieve lezers!

Vorige week kwam een vriendin naar me toe, met de volgende vraag: "Annemarieke, aangezien jij zo leuk creatief bezig bent altijd; wil jij voor mijn 17e verjaardag een mega-taart maken?" Vereerd als ik ben, heb ik deze uitdaging natuurlijk met beide handen aangenomen! Ik heb nu een week of twee de tijd om te bedenken wát ik nou precies ga maken, en wat doe je dan? .. juist! Men zoekt op internet. En aangezien Google mijn grote vriend is, heb ik nu al zó veel fantastische foto's gevonden, dat ik dat even met jullie moest delen. Maar ik voel me wel verplicht jullie van te voren te melden dat je er waarschijnlijk honger van gaat krijgen!


 ^genialiteit op en top^

 Ja.. dit is een cake^
 en ja, dit ook! ^ een schilderij gemaakt van duizende cupcakes. ^

 een stap-voor-stap uitleg hoe je een cake-huis maakt. hoe je een schuine taart maakt^


Uiteindelijk heb ik besloten om ongeveer de wit met blauwe cake van hier boven te maken.. maar dan anders! Hij word rechthoekig, met twee etages, in het wit. Ik ben van plan om met blauw glazuur een kant-achtig motief te maken, en die van de randen naar beneden te laten komen, als ouderwetse gordijntjes. De bovenkant van de taart, de tweede etage, zal ook met blauwe decoraties bespoten zijn, en een krullerig en slierterig motief hebben, met in het midden een "Happy Birthday" boodschap.
Natuurlijk zal ik, als ik eenmaal ga beginnen, er stap voor stap foto's van maken, en beloof ik bij deze dat er over enkele weken een DIY-artikel op Dailynoted zal komen. Helaas is de verjaardag pas op 7 juni, en moet ik dus helaas nog even wachten met de keukenprinces uithangen; ik barst van de enthousiastme en kan niet wachten om te beginnen!

Always

Lots of Love,
xxx
Annemarieke

7 opmerkingen:

 1. Als je nog meer inspiratie wil moet je naar cake boss op TLC kijken!
  die vent is goed!
  of chockiewocie doehdah ofzo, alles met chocolade <3 nom nom <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor de tip! :D
   Ondertussen heeft een vriendin, die hoorde wat ik van plan was, mij alvast geboekt als Cateraar! Ze is al een tijdje verloofd en gaat volgendjaar trouwen, en wil dat ik haar bruiloftstaart maak.. van 7 etages! :D <3

   Verwijderen
 2. Klinkt leuk!

  (en die tweede foto is echt geniaal. : P)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja he! Daar moest ik dus inderdaad ook echt om lachen.
   Meest geniale cake ooit. ;)

   Verwijderen
 3. Ik wil die blauwe met bloemetjes!

  BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!