maandag 28 mei 2012

Aviva kreeg een tuinconcert van AlascA!

Er zijn al eerder artikelen over AlascA verschenen op Dailynoted. Dus om even jullie geheugen op te frissen; de linkjes.

Een tijdje geleden startte AlascA een Facebook-contest. De persoon die de meeste likes verzamelde won een huiskamerconcert. En ik was de gelukkige winnaar. Met 350 likes stond ik bovenaan de lijst. Gister (zondag de 27ste) was het eindelijk zover. Mijn favoriete band kwam naar mijn huis, in Heiloo. Rond een uurtje of zes kwamen de jongens aan. Nadat ze een paar keer verdwaald waren (zie deze Facebook-post 'En... De weg kwijt. Aviva Bing, help?'). We hebben heerlijk in de tuin gebarbecued en muziek gemaakt. Na het eten begon het optreden. En wat was het weer fantastisch. De tuin vol met ontzettend leuke mensen, lekker eten en geweldige muziek. 

 

Dare to dream (en misschien staat jouw favo band binnenkort ook wel in je achtertuin!).

Liefs,
Aviva

5 opmerkingen:

  1. Wat super! Lijkt me echt heel gaaf om je favoriete bamd in je achtertuin te hebben staan :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt geweldig om mee te maken lijkt me, ik wil heel graag dromen dat mijn favoriete band ook in m'n achtertuin een concert geeft, maar ik denk dat ik die maar op moet geven, ik zie Bon Jovi namelijk nog niet zo snel in mijn achtertuin staan (helaas) XD

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja duh, Gorillaz staan elke dag in mijn achtertuin. (lees: OMG OMG WAT GAAF DAT WIL IK OOK O_O)

    BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!