maandag 14 mei 2012

Aviva start kunstcollectief ON|bekend.

Mijn hoofd zit altijd vol met ideeën. Af en toen moet zo'n idee er gewoon uit. Dan moet ik het uitwerken, gebruiken... Zo ook met dit idee; het opstarten van een kunstcollectief. Woensdag plaatste ik een oproepje op Girlscene. Ik heb ondertussen al zeventien aanmeldingen, en het blijft stijgen. Maar dit is niet genoeg! Ik heb jou nodig!


Wat is ON|bekend?
ON|bekend zal zich bezig gaan houden met het organiseren van festivals, evenementen en expostities. Ook zal er een website komen die zal bestaan uit recensies, verslagjes, interviews, etc. Hiernaast zal er ook voor elke ‘medewerker’ ruimte zijn om zijn/haar creaties bekend(er) te maken.

Naar wie ben je op zoek?
Jonge muzikanten/schrijvers/kunstenaars/?, 15-25 jaar oud (ong.) die enthousiast, ambitieus en creatief zijn. Goed kunnen samenwerken is een must.

Waar ligt de doelgroep van de toekomstige lezers?
Doelgroep zal vooral rond dezelfde leeftijd liggen als die van ons, de members/medewerkers/makers/leden; jongeren en studenten. Natuurlijk zal het, hopelijk, interessant worden voor kunst- en cultuurliefhebbers van elke leeftijd.

Moet je als lid van ON|bekend meerdere taken verrichten?
Er zal een groep komen die zich focust op het schrijven van de artikelen/interviews/recensies, een groep die mee helpt met de promotie, groep voor festival etc. Natuurlijk kan een lid in meerdere groepen meewerken. Ligt eraan waar de interesse van die person ligt. Vooral voor de schrijversgroep hoop ik veel mensen te kunnen vinden. Zodat we een site kunnen maken met telkens nieuwe berichten. Zodat het up to date blijft en er telkens iets nieuws te lezen is. Ik zal dan bijvoorbeeld één keer per week/maand/? een e-mail doorsturen met ideeën/opdrachten. Daar kunnen de mensen van de schrijversgroep dan op reageren; zelf nieuwe ideeën inbrengen. Natuurlijk is het wel belangrijk om ook een vaste kern te creeëren; directie en voorzitters van de groepen.

Dit klinkt goed! Waar kan ik me aanmelden?
Stuur een mailtje naar kunstcollectiefonbekend@hotmail.nl met wat info (leeftijd, naam, stukje over jezelf, wat je voor het kunstcollectief zou willen/kunnen doen, waar je interesses liggen en bv. een linkje naar eigen werk). Dan zal je binnenkort een mailtje terug kunnen verwachten met meer informatie.

Wat kan ik verder nog doen?
Er hebben zich tot nu toe alleen nog maar meiden aangemeld. Niet heel erg gek, omdat ik het berichtje alleen op Girlscene heb geplaatst. Ik verzoek jullie allemaal de Tumblr te sharen, mensen te vragen, posters op te hangen, Twitter te spammen, oftewel; Kunstcollectief ON|bekend bekend maken!

Carpe Diem!
Aviva 

1 opmerking:

Just leave your lovely comment!