vrijdag 22 juni 2012

Anne doet het weer.

Zeg het maar gerust, 'Anne, het wordt echt eens tijd om met die foto volgeladen posts te kappen.' 
Yes, I'm doing it again. Als jullie het vervelend vinden mag dat zeker gezegd worden! Ik kom gewoon zo veel dingen tegen die ik 'even wil laten zien' of de moeite waard vind. De met tekst beladen artikelen vol met facts en andere leer dingetjes lijken een beetje over te zijn. Ook mij is dit niet ontgaan, maar nu vraag ik me af; wat vinden jullie hier nu van? Want uiteraard is dat ook van waarde.

Voor vandaag ben ik het nog even niet afgeleerd. Ik heb alweer minstens twintig dingen gevonden die ik met jullie wil delen of wil laten zien. Wat dachten jullie van deze toffe schetsen?
L Filipe dos Santos
Irina Vinnik
Joshua Philippe
Allen Sutton
F1X

And I'm doing it again, op dit niveau wordt dit een heel lang artikel (met weinig tekstuele inhoud), er is gewoon zoveel moois te zien.
Wat dachten jullie van dit meesterwerk van Scott Weaver? Hij heeft er 35jaar aan gewerkt en meer dan honderd-duizend tandenstokers voor gebruikt.Je zou maar zo toegewijd zijn aan je project ... 35 jaar, wat een tijd. Maar het resultaat is zeker gaaf! 
Nu zal ik jullie weer even met rust laten, voor deze week althands. Stiekem hoop ik natuurlijk dat jullie mijn artikelen nogsteeds leuk vinden, maar is dit niet zo, dan mag dat zeker gezegd worden! 

Stay beautiful,
x Anne.

5 opmerkingen:

 1. Leuk! Maar, is Pinterest niets voor jou?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk! Ik zou daar echt niet de geduld voor hebben :)
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank jullie wel!

  @Stephanie, geen idee eigenlijk. Ik zit vrij veel op Stumbleupon en Tumblr, maar nog niet op Pintrest. Is het een aanrader?

  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. aah ik vind dit juist leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!