vrijdag 15 juni 2012

Anne stoort zich ook wel eens.

Mijn excuses dat dit bericht later is
. Ik had hem   perongeluk op 6:30 PM 
('s avonds) ingepland in plaats van AM..

Je kent het wel, van die kleine dingetjes die altijd net bij jou lijken te gebeuren. De lepel is te zwaar voor het yoghurt bakje, het toilet papier is op, slecht telefoon bereik, iemand die stofzuigt terwijl jij tv probeer te kijken, je hebt geen idee hoe je een Apple computer moet bedienen en een koekje dat te groot is om in de melk te dopen. (dit laatste heb ik dan geen last van aangezien ik absoluut geen melk lust.)

Nu kan ik jullie een ding beloven, ze gebeuren iedereen en zijn voor iedereen even frustrerend. Van die echte first world problems. Je hebt er wel honderden (en zijn zelfs sites voor KLIK).
Nu kan ik een hele lijst met +100 dingen op gaan noemen waar we ons allemaal over frustreren, die we heel herkenbaar vinden en nu om kunnen lachen, lekker standaard en saai. Maaaaaar, toevallig was er een youtuber (scootermagruder, nope, ik kende hem ook nog niet) die er een filmpje van besloot te maken. Is dat niet enig?Dat waren er bijna 100 (hij was enigsinds enthausiast on the Justin Bieber) en waarschijnlijk waren er een heel aantal zeer herkenbaar, voor mij iniedergeval wel.
But there's more.
Wat dacht je van ...


of dit ...zucht..
Als er iets is dat ik niet begrijp ...


Now don't feel so alone, kop op en lach er nog maar een keertje om. Het zijn uiteindelijk maar van die kleine dingetjes, hoe lastig en frustrerend ze ook zijn.

Stay Beautiful,
x Anne.

- Een beetje van  Anne en een beetje van Froot

4 opmerkingen:

 1. Herkenbaar! Ik heb het filmpje niet gezien, maar op de foto's herken ik alles, haha. Goed artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha ik moest echt lachen om dat filmpje! Geniaal gewoon. (:
  En het is ook allemaal erg herkenbaar! Leuke post! xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. haha dit stond ook op froot!! leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. superherkenbaar! En wat een hilarisch filmpje!

  BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!