maandag 25 juni 2012

Aviva kan niet wachten tot het vakantie is

Ik. Vermoeid op mijn bed. Met een zwaar ontploffend hoofd. En mijn grote vriend de gitaar, die het allemaal nét iets beter maakt. Zouden jullie het leuk vinden om eens wat muziekjes van mij te horen? Laat het weten in een reactie!
Nog twee weekjes. Nog twee weekjes en ik ben klaar met school. Een mooie zomer lang hoef ik dan niet meer te denken aan toetsen, verslagen en werkstukken. Niet meer urenlang bikkelen voor die ene wiskunde-opdracht (Rosalie, je bent niet de enige; mijn haat voor wiskunde gaat verder dan mijn haat voor Uggs). Wat ik ga doen deze zomer? Check deze toffe inspiratiefoto's, en see for yourself!

 

Twee weekjes naar mijn zus in Israel, naar de zomerfeesten in Nijmegen, naar de Sneekweek, een weekendje Brabant en naar een lading festivals/concerten door heel Nederland. Ik heb er zin in! Wat ga jij doen?

Dare to dream,
Aviva

Bron foto 1: (c) Aviva Bing www.flickr.com/avivaa
Bron overige foto's: www.weheartit.com

6 opmerkingen:

 1. Ooooh leuk. Ik heb ook heel veel zin in de vakantie. Vooral omdat het op dit moment niet zo leuk is op school en ik heb besloten om heel veel leuke dingen te gaan doen. Nou ja leuke dingen, ik ga niet elke keer uitslapen en me vervelen. Ik ga sowieso boeken lenen bij de bieb! Lekker lezen heb ik nu de tijd voor, haha. En films kijken, zwemmen, en ik ga naar Italië enz enz. Liefs, Luna

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je vakantie klinkt super, helaas moet ik ook nog even door bikkelen.
  Het lijkt me leuk om wat van je liedjes te horen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk!! Ik moet helaas nog 3 weken naar school!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heb je een mooie kamer! En ik ben benieuwd naar je muziek :)

  x Anouk

  http://5foot9inches.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!