vrijdag 8 juni 2012

Anne schrijft een heus boekwerk.

Ja, bel de uitgever maar vast, want het is zo ver. Ik heb een heus boekwerk gecreëerd. "Mogen we het lezen!?" hoor ik jullie hersentjes al gaan, nou, dat doe ik jullie liever maar niet aan. Het is namelijk niet zo maar een boekwerk, het is mijn portfolio (aka stageverslag), ook wel boom te noemen. Helemaal geen bal aan dus.
"Boom? Waar heeft die het nu weer over?" Nou, dat is heel simpel. Na meer dan 100 pagina's printen vind ik dat je het ondertussen best een boom kunt gaan noemen. 19 pagina's aan verslag (de max. was 22) en de rest aan bijlage .. wat een werk.

Zo doende kwam ook mijn update voor vandaag enigsinds in de koei .. Ik had alles perfect uit gestippeld, totdat, ja je raad het al, ik in gevecht kwam met het scanner-printerdingetje. Zodoende zit ik hier nu, op de Woensdagavond (zeg maar gerust Donderdagochtend) om 01:31am. Twee onafgemaakte artikelen, die ik nu niet af ga maken, en geen artikel voor Vrijdag ... SNAP. Even door typen dan maar.
Gelukkig duurt het printen nog zeker 20 minuten, alle tijd om een klein dailynoted-wonder te creëren. (je zou bijna denken dat we een baby verwachten... Nog maar even niet.)

Boom gezocht?

Dit artikel moet vrij inhoudloos overkomen ... En dat is het eigenlijk ook wel. Ik begon vol goede moed aan de eerste alinea, maar langzaam zakt de moed mij in de schoenen. Daarnaast bedenkende dat de meeste dingen 89% grappiger zijn in mijn hoofd dan in het echt, moet dit een rampzalige verschijning wezen.
Nog 1.5 week, 4 stage dagen (wanneer jullie dit lezen nog 3) en een hertentamen waar je U tegen zegt, maar dan zit het er ook op voor mijn eerste jaar op het HBO. Ik mag weer bekennen; het is snel gegaan! Herinneren jullie je nog dat ik net begon? Zo'n 9,5 maand geleden, geen idee wat mij te wachten stond begon ik aan een nieuw avontuur en inmiddels is het bijna over (nouja, het begin is over. Er wachten nog minsten drie jaargangen op mijn aanwezigheid). Binnenkort, 10 maanden verder heb ik hem dan, mijn Propedeuse, of althands, als ik mijn stage en hertentamen haal. De stage moet wel lukken, hertentamen ... wordt nog even aanpoten. Geneeskunde is zeker niet het makkelijkste vak dat je zult volgen.

Hi, dit is een niet toevoegende schildpad. Hij heet Dorothy.

Bij deze beloof ik plechtig volgende week met een beter aanbod te komen, een artikel van kwaliteit met toegevoegde waarde. Voor deze week ga ik er weer van door en hang ik mijn grapjas terug op het haakje, misschien toch niet helemaal mijn item.

De laatste loodjes, houd nog even vol!
Stay Beautiful,
x Anne.

4 opmerkingen:

 1. Hahah, stiekem, ondanks alles, vind ik dit alsnog een leuk geschreven artikel, ondanks alles. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Omijngod!! ik herken het! ik heb tot in de nacht doorgewerkt voor mijn project, mijn stageverslag duurde ook eindeloos! moet je ook de doelen in SMART doen, WAT EEN ELLENDE! maargoed! ik ben ervan af! ik krijg wss ook mn P! woehoee! heb je nu ook al vakantie? ik wel!

  Groetjes trouwe fan! haha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik was heel benieuwd waar dit naar toe ging. Ook al was je heel erg inspiratieloos, ik vond het toch een leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!