maandag 18 juni 2012

Aviva's hoofd werkt niet meer mee

Hai.

Kennen jullie dat gevoel? Je doet zóveel leuke dingen en kent leuke mensen. Je hebt niks om over te klagen, maar toch voel je je kut. Dat heb ik nu. En het voelt niet fijn.


 Dit artikel is anders. In plaats van jullie dingen uit te leggen, te laten zien of te leren kennen. Vraag ik jullie om hulp. Wat adviseren jullie? Wanneer het constant regent in je hoofd en de zon maar héél af en toe het hoekje om komt kijken? 


 Ook nog even een bedankje aan een paar van mijn ontzettend lieve collega's, die dit weekend helemaal naar Heiloo zijn gekomen voor mijn verjaardagsfeestje. Annemarieke, Sam en Anne: jullie zijn super!

Kom maar op met die tips, lezers! Volgende week zal ik vrolijker zijn :-). Jullie verdienen veel meer dan zeurderige en korte tekstjes met een foto en een liedje.

Dare to dream,
Aviva
Foto: (c) All rights reserved by Aviva Bing.

3 opmerkingen:

 1. Lastig. Ken het gevoel. Schrijf erover, praat erover, ga een stuk fietsen, hardlopen, iets doen, met goede muziek. Huil. Maak een lijst met dingen die je blij maken. Straks wordt het zomer, bedenk dat het maar tijdelijk is. Er is nog zoveel moois om van te genieten.
  (hoop dat je er iets aan hebt! x)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hee! Dat ken ik zeker! ik heb daar de hele winter last van gehad, maar bij mij had het wel een reden, is dat bij jou ook zo?

  Mijn tip is veel met vrienden af te spreken, naar de bios gaan, zwemmen, kletsen wat dan ook! alles om even te vergeten dat je nergens zin in hebt en je kut voelt.
  Huilen lucht ook heel veel op, maar doe dit niet in je eentje dan kan het zijn (was bij mij zo) dat je die dag helemaal niet meer vrolijk bent! Huil dus lekker uit bij je moeder/zus/tante/beste vriendin/vriend enzovoort.
  Zorg dat je moe bent wanneer je gaat slapen zodat je niet meer heel erg lang gaat liggen piekeren!

  Ik hoop dat je er wat aan hebt!
  Kusjes Noah
  www.daydreamingcoloursinspiration.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb de laatste tijd ook mijn wat mindere periodes gehad. Mijn moeder kreeg er op een gegeven moment genoeg van en heeft me meegenomen naar de acupunctuur. Ik geloofde er eerst helemaal niet in (ben wat dat betreft echt zo'n nuchtere Hollandse) maar het werkt echt. Ik voel me veel meer 'in balans' en kijk heel anders tegen dingen aan. Ik was me steeds meer aan het afsluiten van alles en iedereen maar sinds ik die naalden in m'n armen en benen laat zetten gaat het veel beter XD. Het schijnt niet voor iedereen op dezelfde manier te werken maar je kunt het altijd een keer proberen! (Ik ben er trouwens ook voor verzekerd ofzo dus het geld krijgen we gewoon terug).

  BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!