vrijdag 29 juni 2012

Anne weet niet wat ze met al die leggings aan moet.

Kennen jullie dat? Zo'n lade waar je al je leggings, panty's en dergelijke in bewaart? Eigenlijk ligt alles door elkaar, er is geen orde in te krijgen en wanneer je alles vouwt en keurig neer legt is het toch binnen no-time weer een chaos. Hoe houd je nu orde tussen al die panty's (die overigens al niet netjes te vouwen zijn) en leggings in je kast, enigsinds gaf ik de hoop op, maar na afgelopen Zondag vier nieuwe paren te hebben gekocht ging ik toch maar weer opzoek, een oplossing moest er toch wel wezen?
Een oplossing, die vond ik ook. Meerder zelfs. Of ik nu zo overtuigd ben van deze methode, ik weet het nu nog zo net niet, maar iets beters lijkt er nog niet te zijn. 


De eerste hits die meteen opduiken zijn het idee om leggings op te hangen aan kleerhangers. Dit is zeker handig wanneer je veel verschillende kleuren bezit, maar het lijkt mij niet echt goed voor de legging zelf. 
Het idee is dat je ze net als een sjaal om de hanger knoopt. Leuk bedacht, maar het lijkt mij best onhandig. 


Een ander idee dat veel voor kwam was het idee om dividers te gebruiken. Opzich lijkt dit mij eigenlijk nog wel het beste idee. Iedere panty/legging/paar sokken krijgt een eigen vakje. Overzichtelijk en gestructureerd, ideaal. 
Nu eerst nog aan een passende divider komen..


Alles per kleur in zakjes doen? Nee. Dit wordt overal heel leuk aangeraden, lijkt me helemaal niks. Natuurlijk mogen jullie het zelf bepalen, maar mij lijkt het niet fijn/lekker/handig werken en ik denk dat je binnen de kortste keren weer terug bij af bent.


Als laatste vond ik nog een idee om ze te bewaren in toilet of keuken rollen. Ook al kun je er op schrijven wat er in de rol zit, dit lijkt mij  al helemaal onpraktisch. Anyway, lijkt het jou wel wat, hier vind je een DIY.


Daarnaast schijnt het te schelen om iets duurdere leggings te kopen. Deze gaan langer mee en besparen uiteindelijk dus. Zelf heb ik hier geen ervaring mee, de meeste van mijn panty's en leggings zijn zo'n 5 euro waard en overleven niet al te lang, voornamelijk panty's overlijden snel.

Tell me, how doen jullie dat?


Stay Beautiful,
x Anne.


- Even if wishing is a waste of time.

8 opmerkingen:

 1. Ik heb ook een sokken/panty la, maar ik heb er niet zoveel. Ik denk dat die dividers nog wel een goed idee zijn, die zitten toch ook altijd in kerstbaldozen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat is hetzelfde systeem. Maar je hebt ze ook speciaal voor in een lade/kast.

   Verwijderen
 2. Ik heb ook nooit een idee wat ik er mee aan moet...verschrikkelijk!! Elke keer weer graven in die la om het juiste paar sokken te vinden onder een berg van panty's haha, misschien dat ik de dividers ook maar ga proberen!
  Kus Noah
  www.daydreamingcoloursinspiration.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik weet het ook nooit!
  Ik volg je, volg je terug?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kennen jullie dat? Zo'n lade waar je al je leggings, panty's en dergelijke in bewaart? : JA! Ik heb het laatst nog uitgezocht.. zelfs wat weg gedaan, maar nu is het alweer een zooitje.

  Van die panty's in een apart vakje lijkt me nog wel wat!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik leg ze gewoon allemaal in men kast bij de broeken. dat idee met die wc-rollen vind ik best wel leuk, haha :)
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb geen plaats voor nog wat extra kleding en leggings dus ik frot ze altijd overal tussen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb niet zoveel leggings, maar wel sjaaltjes. Daar heb ik een hanger voor met 9 van die 'rondjes' eronder (weet niet goed hoe ik het moet uitleggen). Daar steek ik ze doorheen en ze hangen prima in de kast. Misschien ook wat voor je leggings?

  BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!