vrijdag 13 april 2012

Anne heeft het er maar druk mee.

Misschien niet gigantisch druk, maar zeker wel vermoeiend. Het is momenteel Donderdag avond, 20:29 (ik had dit artikel al veel eerder moeten schrijven en inplannen, I know.) en ik had eigenlijk al in bed moeten liggen.
'In bed moeten liggen? Het is amper half negen?! Dat is wel heel enthousiast' denk je misschien. Well, als je om half negen in de ochtend met school begint is het zeker vroeg, maar aangezien ik sinds deze week stage loop en om half vijf in de ochtend op moet staan om om half zes thuis te vertrekken valt het wel weer mee.

Oke, dan is half negen nog vroeg, maar ik ben me toch een partij moe! Zo'n eerste stage week in de zorg is vermoeiender dan je denkt. Hopelijk kan ik dit weekend verhuizen (ja, dat weten jullie ook nog niet, maar ik ga tien weken het huis uit) naar een kamertje dichter bij mij stage plaats en dagelijks drie uur reistijd besparen. Opzich valt drie uur wel mee, maar stiekem lijkt voor even op kamers gaan me ook wel heel erg leuk!

Eigenlijk kan ik verder nog niet veel vertellen over mijn stage of mijn nieuwe kamer. Ik had gepland jullie deze week in alle geuren en kleuren in te lichten tot dat er vertraging kwam met de sleutel overdracht. Dit houden jullie dus nog zeker allemaal van mij te goed! For now;

Here's some cute cats.

Denk aan me wanneer jullie je rond vijven nog even lekker omdraaien!

Stay Beautiful,
x Anne.
- For narnia.

2 opmerkingen:

  1. Het is toch enthousiast i.p.v. enthausiast?? Haha je was vast te moe om je daar druk over te maken :P

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Owjee, helemaal niet opgevallen!
    Dankjewel Lotte!


    x

    BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!