zondag 15 april 2012

Iris laat haar favoriete youtubers zien

Hoipiepeloi,

Wie gebruikt er niet iedere dag Google, of de video zoekmachine youtube? Inderdaad, niemand. Ik zit op het moment vooral veel op youtube om video's van van mijn abonnementen te bekijken. Op deze mooie (zonnige?) zondag deel ik mijn top drie met jullie. In willekeurige volgorde.

1. Charlieissocoollike (Charlie Mcdonnell)
Deze eigenwijze, maar toch verlegen Brit. Maakt al sinds 2007 video's over van alles wat eigenlijk. Het is een heerlijke 'geek', die ook nog eens zijn eigen liedjes schrijft. Verder is Charlie ook gewoon grappig.


2. Wong Fu Productions
Drie mannen die elke paar weken een 'echte' video uploaden, en elke vrijdag de zogeheten 'wongfu weekend' een soort van vlog. Ik moet toegeven dat de video's niet altijd even sterk zijn, maar soms zitten er echt meesterwerkjes tussen. 3. Rhett and Link
Twee volwassen mannen, met vrouw en kinderen, die het toch nog voor elkaar krijgen om geniale video's te maken. Ik wist niet goed welke ik jullie moest laten zien, dus kijk zeker even naar andere filmpjes van dit duo.Tot slot, een video waar ik per ongeluk langs kwam, maar heel hard om moest lachen.


Wie zijn jouw favoriete youtubers?

'La vie boheme' - Iris
2 opmerkingen:

  1. Die eerste volg ik ook! Hij is echt geniaal.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke video's, vooral die eerste haha. Liefs

    BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!