woensdag 25 april 2012

Sharon's grote nagelreddingsplan.

Hoi hoi!
Terwijl jullie deze post lezen, zit ik lekker in het zonnetje een pizza te eten in la cita eterna, oftewel Rome!  Heerlijk, volgende week krijgen jullie een uitgebreid verslag (lees: foto's!), maar vandaag ga ik jullie vertellen over mijn nagelreddingsplan. Want mijn nagels zijn een drama. Een groen drama, om precies te zijn.


Ik denk dat mijn nagels al een jaar of twee vrijwel geen zonlicht hebben gezien, omdat ik ze altijd wel gelakt heb. Resultaat: gele, groene, oranje en soms zelfs paarse nagels. Mijn nagels zijn ontzettend verkleurd. Toen ze laatst echt groen uitgeslagen waren, dacht ik 'dit kan zo niet langer'. Meteen besloot ik mijn nagels te vijlen, te polijsten (gelukkig kreeg ik het meeste van het groene weg) en ze daarna vooral níet te lakken. Maar nu ik deze week in Rome ben, wil ik wel leuke, roze nagels. En met Koninginnedag móeten mijn nagels oranje (of een andere rood-wit-blauw creatie) zijn, omdat ik dan een nagellakkraam op de rommelmarkt organiseer. En trouwens, mijn nagelriemen zijn ook en drama.. Dus heb ik besloten om de hele maand Mei géén nagellak op te doen, en iedere dag mijn nagels in te smeren met nagelcréme. Het niet-lakken is voor mij echt mission impossible, maar ik ga het proberen - want ik krijg een Starbuckskoffie als het me lukt. En dat is motivatie genoeg, haha!

....... En nu weer dromen over de creaties die ik kan maken ná deze maand.

(via thinails)spektorsnails:

Glitter Sandwich Circus Confettichalkboardnails:

Pretty and Polished - Party On My Yacht
View more swatches
Visit the Pretty and Polished Etsy storerianailz:

Im not sure what to call this….nailside:

Springy stripespreciouspolish:

mini flowers on neutral (:
“Fresh As A Daisy” on preciouspolish.blogspot.com
Hebben jullie ook van die verkleurde nagels? Doe dan volgende maand met mij mee. Het gaat (voor mij) absoluut een moeilijke strijd worden, maar het gaat me lukken. Ik zal over een maand foto's posten van mijn nagels dan, kijken of het een beetje geholpen heeft!

Geloof in jezelf,
Sharon.

2 opmerkingen:

  1. Oef, dan moet je mijn nagels eens zien, vreselijk. Echt hele mooie nail art inspiratie, dat vind ik altijd erg gaaf om te zien! Lovess

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super goed idee! Ik ga alleen altijd mijn nagels bijten als r geen nagellak op zit, dus laat maar (a)

    BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!