zondag 8 april 2012

Iris heeft groot nieuws

Tumblr_m257gxocpr1r9zjo0o1_500_largeLieve lezers,

Eerlijk gezegd weet ik niet zo goed hoe ik deze post moet openen, dus ik val meteen met de deur in huis.

Ik ga stoppen met Dailynoted.

Jup, je leest het goed. Na bijna 10 maanden bloggen stop ik ermee. 

De reden dat ik stop is eigenlijk het standaard smoesje: 'Niet genoeg tijd/te druk'. Het is gewoon waar. Ik werk nu een tijdje drie keer in de week, daarnaast heb ik ook één keer in de week bijles, één keer in de week gitaarles en één keer per week moet ik naar de dokter. En dan heb ik ook nog school! Ook had ik steeds minder plezier in het schrijven van mijn artikelen, en dan zijn ze volgens mij ook minder leuk om te lezen, right? En waarom zou ik onvrijwillig door gaan met schrijven, als iemand anders er juist heel veel plezier aan kan hebben?

Je zult je vast afvragen, wat nu? Blijft de zondag voor altijd leeg? Nee, we gaan op zoek naar een nieuw zondag-meisje. Wat natuurlijk super leuk is! Dit is jouw kans om je bij het (awesome) team van Dailynoted te voegen, en elke week een artikel te schrijven, dat wordt gelezen door honderden meiden! 

Als je kans wilt maken op deze felbegeerde plek, stuur dan een e-mail met jouw motivatie naar: dailynoted@hotmail.com. Hierna sturen wij je zo snel mogelijk een schrijfopdracht die je moet voltooien in een bepaalde tijd. Daarna worden de leukste en origineelste stukjes uitgekozen voor de tweede ronde, en daar komt dan uiteindelijk de winnaar uit!

6296597434_f88349c105_b_largeDenk wel na voordat je je inschrijft, Dailynoted is niet voor leuk 'erbij', je moet je er echt voor inzetten en het ook leuk vinden om elke week weer een artikel te schrijven. Denk jij dat je hier tot in staat bent? Stuur ons dan een mailtje!

Jullie zien mij nog wel, dit is in ieder geval niet mijn laatste artikel!

'La Vie Boheme'
x - Iris

7 opmerkingen:

 1. Awww, jammer. Maar ik snap het wel, want je hebt het als ik zo lees het echt heel druk! Ik wens de mensen die zich aanmelden veel succes (ik wil zelf ook wel, maar ik ben ook te druk)!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Precies wat Elise hierboven zegt, ik had het superleuk gevonden maar ik heb zelf ook al een blog en dan ben ik bang dat ik een van de twee een beetje afraffel, jammer dat je stopt! ):
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Succes met het vinden van een nieuwe blogger!`Ik vind het bijhouden van 1 blog al moeilijk genoeg laat staan 2! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer dat je weg gaat.
  Zijn er nog meiden die vanaf het prille begin bij dailynoted zitten?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ach iris we zullen je missen. <3 luf joe.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Anoniem

  Ik, Sharon, Aviva en Annemarieke zitten er al sinds het begin.

  X Anne.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat jammer dat je gaat stoppen. ): succes met het vinden van een nieuwe Zondagblogger.

  BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!