woensdag 18 april 2012

Sharon schrijft het 500ste bericht. Vind ik leuk.

"Er was eens een meisje, ter wereld gekomen met de naam Sharon. Ze had een plezierige jeugd en had alles wat haar hartje begeerde, maar af en toe sloeg toch de verveling toe. Zo ook bijna anderhalf jaar geleden. Het meisje zat verveeld op verschillende forums te kijken, totdat zij ineens de oproep zag dat een meisje een blog wilde starten met nog 6 andere meiden. De uiterste inschrijfdatum was eigenlijk allang verstreken, maar Sharon trok de stoute schoenen aan, schreef een artikel over dat ze persé een tijgerprint jurkje aanwilde op het kerstgala van de onderbouw (dit is géén grap!), en bemachtigde éen van de zeven felbegeerde plekjes. Daar is ze tot op de dag van vandaag ontzéttend blij mee, en ze leefde nog lang en gelukkig. Einde."

Dit slaat natuurlijk helemaal nergens op, maar het is wel allemaal waar. Het laatste anderhalf jaar heb ik me volledig ingezet voor Dailynoted, heb acht gewéldige meiden ontmoet, heb ik de meest leuke artikelen mogen schrijven, en heb ik fantastische dingen meegemaakt. En nu zit ik hier gewoon het 500e bericht te schrijven, alsof het niets is. Met iedere dag zo'n 500 pageviews, en een totaal aantal bezoekers van 153.630 (op dinsdag 17 april, 22:37. Als jij dit leest, zijn het alweer meer views.. Unreal..). Lieve lezers, lieve meiden van het team, ik mag met recht zeggen dat ik trots op ons ben. Ontzettend trots.

Cheers. Op nog 500 berichten - en nog veel meer. Mijn motto pas trouwens wel ontzettend goed bij dit bericht. Geloof in jezelf. Als wij niet in onszelf hadden geloofd, waren we waarschijnlijk nooit zo ver gekomen.

Geloof in jezelf,
Sharon.

6 opmerkingen:

 1. Super Sharon! Op naar de volgende 500

  BeantwoordenVerwijderen
 2. moeder van Annemarieke18 april 2012 om 16:16

  Ga zo door!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuk! Wauw 500 berichten!
  ga zeker zo door. <3x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd guys!

  www.dagdromenenhersenspinsels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!