woensdag 20 juni 2012

Backstage bij DN: Sharon

In Backstage bij DN krijgen jullie iedere week bij iemand anders een kijkje achter de schermen. Wat houdt ons zoal bezig in het dagelijks leven? Ik heb de eer om het aller eerste artikel in deze serie te schrijven. Dit doe ik in samenwerking met mijn beste vrienden: mijn Samsung galaxy Y en de app Instagram. Vandaar dat alle foto's niet van geweldige kwaliteit zijn, maar dat maakt het stiekem wel iets leuker ;-)


Allereerst verdient mijn nieuwe harembroek een plekje in dit artikel. Ik heb 'm over gekocht van een meisje op Girlscene. Ik was meteen verliefd toen ik 'm zag, en ik móest en zou die broek in mijn handen krijgen. Gelukkig was het ook nog eens mijn maat, en nu mag ik er trots in rondlopen!


Mijn absolute verslaving: Arizona icetea. Deze heerlijke ongezoete ijsthee in de ontzettend leuke verpakking is echt iets wat ik nodig heb de komende toetsweek; wedden dat dit ervoor zorgt dat ik voldoendes haal? ;-)


Er is geen twijfel over mogelijk dat dit mijn meest charmante dansfoto óóit is. Ik sta er om bekend dat ik me nogal inleef als ik mijn nerdkleding aan mag en onze wedstrijd dans mag dansen, en ik geloof dat deze foto dat wel laat zien, haha!


Ik was zo blij toen ik een paar dagen geleden deze mooie Versace kaart in de brievenbus vond! Ik ben nog steeds actief aan het Postcrossen (binnenkort daar nog een artikel over!), en dit meisje had deze kaart speciaal voor mij gekocht omdat ik later voor fashion magazines wil werken. Leuk feitje: ik heb al een paar keer een kaart gekregen waar op stond dat ze Dailynoted een toffe site vonden, al snapten ze er niets van. Toch leuk om te lezen!


Mijn nieuwste schoenen aanwinst: de hakken van de H&M fashion against aids collectie. Ik wilde ze al een hele tijd, maar vond ze eigenlijk te hoog om op te lopen (13 cm). Toen ze afgelopen donderdag voor 10 euro in de schappen lagen, kon ik het niet laten. En met succes: ik kan er nog op lopen ook!


Absoluut het leukste nieuws van de week: IK GA MEEDOEN MET HET NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP SHOWDANCE! Onwijs tof natuurlijk, hier strijden we al twee jaar voor met ons team, dus het is onwijs leuk om te weten dat we bij de beste negen showdance teams van Nederland horen. 14 oktober is het zo ver: tegen die tijd laat ik het jullie nog wel weten!


Als laatste wil ik jullie nog even een wijze les meegeven: als je bij de free record shop bent, áltijd de cd van Only Seven Left vooraan zetten! ;-)

Geloof in jezelf,
Sharon.

Vinden jullie deze artikelen leuk om nog een keer te doen? Laat het ons weten!

8 opmerkingen:

  1. Wauw wat een leuk artikel. Ik heb echt gelachen om die "charmante" foto, en wat leuk dat je mee mag doen met het nk man!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, wat vet dat jullie meedoen met het NK! Wordt dat nog uitgezonden op tv of iets dergelijks?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey! Nee het NK showdance wordt voor zover ik weet niet uitgezonden op televisie, maar er komen wel filmpjes van online. Zodra het geweest is zal ik het filmpje op dailynoted laten zien!

      Liefs, Sharo.

      Verwijderen
  3. Leuk die broek! + de rest natuurlijk^^

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke 'rubriek'!
    Leuke foto's!

    BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!