vrijdag 9 maart 2012

Anne; Life is to short to wear boring clothes!

Telkens wanneer ik ga winkelen denk ik hetzelfde. "Nu kan ik weer een shoplog schrijven. Leuk!" Komt het er ooit van? Nee.
Shoplogs en New In posts, Ik plan ze altijd te maken, maar doe het eigenlijk nooit. Deze foto's liggen dan ook al een tijdje in de wacht voor jullie. Toch leek het me nog wel even leuk om te laten zien wat ik de afgelopen 2 maanden heb gekocht. Nu was ik wel zo slim om alle bonnetjes netjes te bewaren ..... en ze eergister (25-02-12) weg te gooien.  Sommige prijzen weet ik nog uit mijn hoofd, de rest wordt een schatting. Deze zal ik schuin gedrukt plaatsen.
Persoonlijk vond ik Aviva haar manier van formuleren wel heel erg handig en in de smaak vallen, dus deze ga ik stiekem even na produceren.


Allereerst een Item waar Sharon waarschijnlijk stik jaloers op zal zijn, mijn turquoise blazer! Dit is de eerste blazer die ik aanschaf en het ging me vooral om de kleur die ik echt heel gaaf vind. Turquoise is wel een beetje mijn ding, maar in mijn kast ontbrak het nog. Wanneer je de mouwtjes om slaat heeft hij een leuk streepje, helaas zijn de zakken wel nep, maar hé, daar hebben ze tasjes voor!
Merk: Bizare
Prijs: 20 euro
Een tijdje terug (rond 3 Januari om precies te zijn) liep ik de Monki in Amsterdam binnen en was meteen verkocht! Dit jurkje was precies wat ik zocht en zou ik zeker mee naar huis nemen! Het is een ontzettend lief jurkje met hele kleine witte hartje en een elastiek om te taille. Zeker een ramp om aan te doen aangezien het over de volle lengte met kleine knoopjes dicht moet. Overigens hebben de bovenste knoopjes ook wel eens de neiging om los te springen, maar een simeple veiligheidsspeld bied hier de oplossing voor.
Merk: Monki
Prijs: 16 euro
Detail

Een grijs gebreid jurkje, super leuk met bijvoorbeeld een turqiouse broek. Helaas heb ik daar geen foto van op het moment. Het is een redelijk warm jurkje waardoor je er niets over heen aan hoeft. Casual maar toch leuk en lekker te dragen. Er zitten twee lieve zakjes aan de onder kant en het is met een speels patroon gebreid. Ideaal voor in de winter
Merk: New Yorker
Prijs: 12 euro 
Detail


Ik denk niet dat het jullie al is opgevallen, maar ik ben echt helemaal weg van houthakkers blousen. (ja die dingen met ruitjes patronen.) Lekker open hangen over een leuk shirtje of met een rokje, top!
Nu was het eens tijd voor iets een beetje anders en ik kan  met zekerheid vaststellen, kante bloezen zijn een ramp om te fotograferen. Hopelijk kunnen jullie uit de eerste foto een beetje het model halen en in de 2e heb ik geprobeerd de print weer te geven. Het is een redelijk lange en grote blouse, maar wel heel leuk voor ergens overheen. Ik heb hem laatst van iemand overgekocht.
Merk: H&M
Prijs:  8 euro

Detail

Niet het eerste gebreid item dat jullie in deze shoplog tegen komen, maar wel het eerste item in mijn kast. Dit vestje heb ik even over moeten twijfelen en heb het toen toch gewoon gekocht. Spijt heb ik er zeker niet van gehad. Het is een heerlijk warm vestje dat er ook nog eens leuk uit ziet met een hele boel outfits.
Merk: Zara
Prijs: 15 euroDetail


Voor de goede opletter; ja, dit zijn dezelfde schoenen als Aviva heeft! Het kostte mij 3 dagen om er achter te komen. Ik vond de schoenen van Aviva ontzettend tof, dus ging zelf even bij Dolcis kijken. Helaas hadden ze echt niets leuks, tot een medewerker voorzichtig aan me vroeg of ik dit niks vond. Niks vond? Ik was meteen verkocht!
Merk: Dolcis
Prijs: van 89,99 naar 25.00Ik moet togeven dat dit niet alles is wat ik gekocht heb, maar sommige items waren al zo in mijn kast geintegreerd dat ik volledig vergeten ben om foto's te maken. Spijt spijt spijt! Want ik had nog een heel leuk shirtje en een leuke broek. Ondertussen zitten deze weer in de was dus die houden jullie tegoed! (ooit..)


Stay Beautiful,
x Anne
- For Narnia!

4 opmerkingen:

  1. Ontzettend leuk Anne! En ik kan echt zien dat je stijl aan het veranderen is :). Bijvoorbeeld die kanten blouse ofzo, had je een jaar geleden nóóit gekocht. Tof meid! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke aankopen! Die blazer, blouse en jurkje van de Monki zijn echt super!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Echt leuke dingen! Vooral de blazer en die kanten bloes, ben wel heel benieuwd hoe je die laatste combineert.

    BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!