dinsdag 20 maart 2012

Sam ontmoet de meiden van Dailynoted voor het eerst!


Zondag 18 maart was de Grote Dag: eindelijk heb ik Anne, Aviva en Sharon voor het eerst ontmoet! Helaas konden Rosalie, Iris en Annemarieke er niet bij zijn, maar bijna precies drie maanden na mijn debuut heb ik toch al het geluk gehad om met vier van de zes meiden af te spreken. Op de foto’s van Aviva d’r fotopost was al te zien dat we het superleuk hebben gehad met zijn allen (bewijs: brede glimlachen, overvolle Primarktassen en lekkere broodjes) maar ik ga jullie toch nog even voorzien van een gedetailleerd verslag.

Slim als ik ben kwam ik zaterdagnacht pas rond half vijf thuis, terwijl ik donders goed wist dat ik de volgende ochtend om half negen al uit mijn bedje moest. Gelukkig had ik OOR om me tijdens de treinreis te vergezellen (sowieso een blad dat ik iedereen kan aanraden) en kwam ik netjes op tijd aan op Amsterdam CS. Stiekem toch wel een beetje zenuwachtig liep ik richting de uitgang, klaar voor The Big Moment: voor de Starbucks zag ik Anne en Sharon voor het eerst! Allebei gaven ze meteen een knuffel, alsof ik ze voor de god-moge-weten-hoeveelste-keer zag, in plaats van voor de eerste keer. Het ijs was meteen gebroken en samen reisden we richting Zaandam, om daar lekker te gaan shoppen in de Primark. Onderweg maakten we filmpjes en kletsen we over van alles en nog wat. De meeting begon dus al goed!

Eenmaal op station Zaandam aangekomen was het wachten op Aviva. Zodra ze uit de trein stapte herkende ik haar direct: grungy stijl, donkere bob, mega vintage backpack, niet te missen. Het was obvious dat de drie meiden het super vonden om elkaar ein-de-lijk weer eens te zien en nadat ik met haar kennis had gemaakt gingen we richting Primark! Ik moet wel even vermelden dat Zaandam zelf een behoorlijke teleurstelling was. Afgezien van het epische huisjeshotel, waar ik per se mee op de foto wilde, zag ik alleen een lange grauwe straat en een misplaatst beekje. Maar goed, daar kwamen we ook niet voor dus ik zal ophouden met zeuren.Aviva loodste ons behendig door de winkel heen, wat wel handig is in zo’n rommelige en supersized store als de Primark. Eenmaal binnen werden we allemaal direct verleid door de schoenenafdeling waar torenhoge hakken stonden. Na het passen (niemand heeft een paar meegenomen, helaas) waren we klaar om de benedenverdieping onveilig te maken. Ik was echt overwhelmed door de gigantische hoeveelheid toffe kleding die je er voor een prikkie kan kopen. Aztec jurkjes, see-through bloesjes, rode jeans, spijkerjasjes: you name it, ze hebben werkelijk bijna alle trends van het moment wel in huis. Uiteindelijk eindigden we allemaal met een tas vol spullen bij de Délifrance, waar we nog lekker hebben zitten koffieleuten.

Helaas moest Aviva al redelijk vroeg naar huis, en na haar dramatische afscheid (dat jullie mogen op film mogen aanschouwen!) namen Sharon, Anne en ik de trein richting Amsterdam. Anne en ik besloten daar nog even te blijven en met zijn tweetjes hebben we op de laatste twee uurtjes van de middag nog een rondje gemaakt langs de Kalverstraat, de Negen Straatjes en het Spui. Toch konden ook wij niet ontkomen aan het moment dat we allebei een andere trein moesten pakken richting huis. Meiden, ik heb echt een topdag gehad met jullie en het was de lange treinreis dubbel en dwars waard! Jullie waren eigenlijk allemaal wel zoals ik had verwacht, net zo leuk als online dus. Hierbij beloof ik trouwens ook dat het volgende verslag over één van onze meetings ook de namen Rosalie, Iris en Annemarieke zal bevatten, ik heb deze meiden namelijk wel gemist zondag! 

Let’s keep the moon awake and do electric boogiloo.

Liefs,

Sam 

5 opmerkingen:

 1. Wat gaaf dat je ze in het echt hebt gezien :) Bloggers ontmoeten is leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt leuk joh, dat je ze voor het eerst hebt ontmoet!
  Loves, Luna

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahhh ik vind het zo jammer dat ik niet kon DDD:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super super super leuk geschreven! :D
  Het klinkt echt onwijs gezellig!
  WAAROM moet ik nou zo nodig in Engeland zitten, haha! :P
  In Augustus maak ik het met jullie goed, en gaan we gewoon een mega-meeting houden waarbij (EINDELIJK) iedereen aanwezig is.. is nog geen een keer gebeurd namelijk :P

  BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!