donderdag 12 april 2012

Annemarieke en kunst op je lichaam : Tattoos

Iedereen kent ze wel; Tattoos. Of je ze nou mooi vind of niet. Ookal heb je er zelf niet een, er is vast wel iemand in je omgeving die er wel een heeft. Ze zijn steeds populairder, bekender en bovendien ook gewoner geworden. Mensen kijken veel minder raar op als je zegt dat je een Tattoo wil laten zetten voor je 18e verjaardag, dan ze 10 jaar geleden deden. Het is niet anders: Tattoos zijn in.
Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik een beetje een twee-strijd heb met Tattoos. Ik vind ze prachtig, en heb onwijs veel respect voor mensen die er eentje hebben, maar ik zou er zelf nooit een willen. Ik ben bang dat ik er na 5 jaar op uitgekeken ben. Ook vind ik veel Tattoos eigenlijk niet mooi; van mij mag je die Skulls, rozen, kruizen en zombie-hoofden toch echt wel weglaten. Toch ben ik onlangs even op het world wide web gaan rondsnuffelen en kwam ik een aantal opmerkelijke Tattoos tegen, die ik toch wel wat vond hebben!







Vooral die laatste twee zijn Tattoos waar je U tegen kan zeggen! Van Gogh zou er jaloers op zijn! En wat vind je van de connect-the-dots Tattoo? Hoe verzin je het! Stel je eens voor; je zit in weer een saaie les, pakt en pen en gaat lekker een sudoku of een kruiswoordradsel op je arm oplossen.
Wat vind jij van Tatoos? Heb je er eentje? Of wil je er eentje?

Always
Lots of Love,
xxx
Annemarieke

3 opmerkingen:

Just leave your lovely comment!