woensdag 6 juni 2012

Sharons 'oeps, het is bijna vaderdag!' rescue plan

Tumblr_m1j7higbnl1qkyzm3o1_500_largeDacht jij bij de titel van dit artikel ook 'oh nee, is het alweer bijna vaderdag?'. Want ja, zondag 17 juni is het weer zover: de dag dat we onze vaders allemaal eens extra mogen verwennen. Maar op een of andere manier vind ik het altijd veel moeilijker om een cadeautje voor mijn vader te bedenken. Maar dit jaar had ik ineens een aantal ideeën, en vond het wel zo aardig om deze even met jullie te delen!

BBQ pakket - het weer zit nú eventjes niet mee, maar van de zomer kan een barbecue pakket wel ontzettend van pas komen. Een leuk mandje kan je bijvoorbeeld bij de Xenos kopen. Leg hier een leuke hand/theedoek in, allerlei verschillende sausjes, een tang voor de barbecue, misschien zelfs een afwasborstel. Maar er iets leuks en feestelijks van!

M1fzcchahjrv_700_largeEK shirt - voor de voetballiefhebbende vaders onder ons: 17 juni speelt Nederland tegen Portugal! Wat is er nou leuker voor je vader dan hem een knal oranje shirt te geven, of een Nederlandse vlag, oranje sokken, boxers, vlaggetjes, een pakket met allerlei eten (chips, zoutjes, bitterballen) of een bier tap.. Let it be the match of his life! (en nu nog even hopen dat ze winnen!)

Tijdschriften - de Voetbal International, Computer Idee, National Geographic, Quest, whatever your father likes. Een abonnement doet het natuurlijk altijd goed, maar zelf een tijdschriftenpakket samenstellen is net zo leuk!

Zelfgemaakte dingen - Stiekem vinden wij het iets voor de basisschool, maar zelfgemaakte dingen vinden vaders altijd ontzettend leuk. En het is voor ons ook nog eens budget proof! Denk nu niet meteen aan zelf beschilderde mokken, stropdassen of onderzetters: een ontbijtje op bed kan wonderen doen. Overleg dit wel even met je moeder, niet álle ouders vinden ontbijt op bed een succes. Een lekkere taart bakken of 's avonds een drie-gangen menu klaarmaken is natuurlijk ook een optie.

tips voor vaderdag 2011Dingen die het altijd goed doen - Dingen voor onder de douche. Axe bijvoorbeeld. Of Nivea. Of ieder ander merk dat je vader lekker vindt. Wedden dat hij dat een leuk cadeau vindt?! Of, iets heel anders, een mok met 'I love dad', gevuld met je vaders favoriete snoep. Succes gegarandeerd!

Wat ga jij doen met vaderdag?

Geloof in jezelf,
Sharon.

4 opmerkingen:

  1. Meen je dat, is het zo snel alweer vaderdag? Whahah dat wist ik helemaal niet. (snel na moederdag zeg). Wel goede tips, ik vind het altijd veel moeilijker voor paps dan voor mama.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ga denk ik in een fles wijn, die nu leeg is natuurlijk, allerlei tekstjes schrijven over vaderdag en dat gewoon geven!
    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dit is dus echt eens een GOED rescue plan! :)
    Je bent een Topper! Nu weet ik eindelijk eens wat leuks om te geven.. waarom kom ik nou zelf niet op zo'n idee: een BBQ pakket.. Brilliant! :D

    BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!