vrijdag 26 augustus 2011

Anne ging voor het eerst naar de Primark,


Afgelopen Woensdag was het dan echt zo ver, Ik ging voor het eerst naar de Primark. De winkel waar ik al zo ontzettend vaak verhalen over gehoord heb (goed en slecht), maar eigenlijk nog nooit echt geweest ben.
Nouja, om eerlijk te zijn ben ik wel een even in NewCastle geweest, maar dat was heel kort aangezien het vrij druk was en we natuurlijk maar een winkel dagje hadden. (Ik wou er een link naar zetten, maar volgensmij is het er nooit van gekomen nog een post over NewCastle te maken..)

Woensdag was het dan zo ver, ik rees met mijn Mam af naar Hoofddorp om het allemaal eens zelf te bekijken.
In eerste instantie viel het mij alles mee. Ik hoorde dat het er altijd vrij druk was en best een rommeltje, maar ik vond de chaos nog ver te zoeken. Het was niet op en top, maar ik had veel erger verwacht.

We begonnen bij de sieraden en tassen 'afdeling', voor mij echt the place to be. Ik hou echt van schoenen, tassen en accessoires. (Helaas heb ik hele grote voeten dus schoenen zitten er vaak niet in) Al snel zag ik allemaal leuke dingetjes voor een klein prijsje die ik natuurlijk wel wilde hebben!


Een leuk paar oorbellen met veren
Een bijpassend haar clipje

Een lief kettinkje met een theepotje
Een nieuwe tas, voor naar school. (Foto)
Hierna zijn we maar gauw verder gegaan voordat er nog meer gespot werd. Eigenlijk ben ik gewoon rustig in een uurtje de hele winkel rond gelopen met mijn Mama en heb hier en daar wat leuke dingen op gepikt. Het werd wel langzaam drukker. Om 10uur was er weinig te doen, maar rond 11en liep de winkel aardig vol.

Zoals een Sponge Bob t-shirt.

En een beertjes pyjama
Langzaam maar zeker zochten we de uitgang op en na de lunch zijn we langzaam terug naar het station gelopen. Er was ook nog zat te doen thuis.
Maar ... Natuurlijk niet zonder soms nog even een winkel binnen te schieten, en ....

Nog een tas te kopen

Die eigenlijk zo slecht was dat het eigenlijk toch wel weer leuk is

En mijn agenda voor dit jaar en een notitie boek te scoren
Na dit alles was de dag toch echt over, of nouja, het Hoofddorp gedeelte en zijn  we rustig weer op huis aan gegaan.
De Primark was naar mijn mening niet zo geweldig geniaal als sommige mensen het aan prijzen, maar zeker de moeite waard om een keer heen te gaan.

Ik ga de laatste tijd wel regelmatig winkelen zeg, dat gebeurt normaal eigenlijk nooit. Wanneer school begint zal het ook wel weer afnemen.

Stay Beautiful,
x

- Refuse to settle for anything less than butterflies.

3 opmerkingen:

Just leave your lovely comment!