donderdag 4 augustus 2011

Annemarieke (jarig) zit in Engeland!

Hallo allemaal!

Allereerst: IK BEN VANDAAG JARIG! Vandaag, 4 augustus, op een donderdag nog wel, hoe toepasselijk, word ik 17!
Maar... een gewone verjaardag zal het niet worden, ik zit namelijk in Engeland!!!

Weten jullie nog dat ik lang, lang, LANG geleden, een artikel heb geplaatst over het vinden van een bruidsmeisjesjurk? http://dailynoted.blogspot.com/2011/03/annemarieke-heeft-een-bruidsmeisjesjurk.html Overmorgen, zaterdag 6 augustus, gaat mijn nicht trouwen! De glorieuze dag waarop ik eindelijk mijn mooie jurk aan mag trekken, is bijna aangekomen! Het beloofd een super gezellige dag te worden zaterdag, dinsdag de 9e rijd ik weer terug naar Nederland, want..: volgende week donderdag, 11 Augustusvertrek ik zelf naar Engeland, maar dan voor een heel jaar!

Zoals jullie waarschijnlijk al weten ga ik voor een jaar Uitwisselingsstudent spelen, kom ik in een gastgezin, ga ik naar College en leef ik dus voor een jaar lang als een Brit! Eerder had ik al een post geschreven toen ik te horen kreeg wie mijn gastgezin word en waar ik ga wonen:
http://dailynoted.blogspot.com/2011/03/annemarieke-heeft-een-gastgezin.html

Ondertussen zijn er al meerdere emails over en weer gevlogen tussen mijn gastmoeder en mij, over dingen als een tweedehands fiets kopen als ik daar eenmaal ben (wat héél vreemd is daar, want niemand rijd op een fiets) over muziek scholen en hobby's en sporten voor na school, over hoeveel koffers ik wel niet mee moet nemen, etc. etc.  Het moment waarop ik vertrek is nu bijna aangekomen, nog maar 7 daagjes en ik zit in 't vliegtuig!
Vóórdat ik naar mijn gastgezin ga, ga ik eerst 16 dagen lang op kamp samen met alle andere uitwisselingsstudenten van mijn organisatie. We verblijven op de universiteit van Winchester en we "wonen" in groepjes van 7 in ons eigen studentenhuis. We hebben allemaal een kamer voor ons zelf en delen een keuken, lounge en badkamer. Naast lessen en activiteiten overdag, hebben we 's avonds ook genoeg te doen! Zo gaan we een aantal avonden naar de disco, bioscoop, hebben we een aantal keren Karaoke en gaan we met z'n alle koken. Ook hebben we tripjes naar London, Bournmouth en het attractiepark Thorpe. Het beloofd een onwijs gezellige twee weken te worden en ik heb er nu al zin in!
(het enige probleem is dat ik op dat kamp géén internet heb en ik dus mijn artikelen van te voren al heb geschreven. Ik ben pas weer bereikbaar vanaf 30 augustus)
Dit is dus mijn áller laatste blog voordat ik naar engeland ga. (terwijl ik nu in engeland zit, haha!)


Mijn leven als uitwisselingsstudent in Engeland kan je volgen op mijn blog: http://www.annemarieke-in-furness.blogspot.com/ Daar zal ik al mijn verhalen en foto's posten, zodat de mensen die hier in nederland blijven toch nog kunnen zien en lezen wat ik allemaal doe. Ik heb er super veel zin in!

Lots of Love,
xxx
Annemarieke

P.S. Never Tickle A Sleeping Dragon.
  

4 opmerkingen:

 1. Gefeliciteeerd! En heeel veel plezier!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. gefeliciteerd meid! en veel plezier, we zullen je missen. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. gefeliciteerd!

  en dat klinkt echt super leuk, veel plezier!

  liefs, Sophie

  BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!