zaterdag 6 augustus 2011

Een meet&greet met Rosalie!

Gegroet lieve lezers!
Ik heb goed nieuws, en ik heb slecht nieuws. Ik zal maar beginnen met het slechte nieuws: zoals je misschien al wist, is Irene gestopt met bloggen. Ik geef je groot gelijk dat je die tissues erbij pakt, want is dit het einde van Dailynoted?
Nee! En hier komt het goede nieuws:
Ze heeft de scepter aan mij doorgegeven, en nu heb ik de nobele taak gekregen jullie op zaterdag te vermaken met mijn verhalen over kunst, muziek en lifestyle. Ik zal niet proberen stukken over mode te schrijven, want daar ben ik bar slecht in.
Nu denken jullie misschien, ‘Oké, nieuwe blogger, niets aan de hand, de blog gaat door… Maar, wie is die nieuwe blogger, in naam van alles wat heilig is?’.
Nou, ga er even lekker voor zitten, want hier komt een meet&greet met de nieuwe zaterdagblogger!

Tumblr_lh1n8seghy1qfuzi2o1_500_large

De Rita Skeeter hier! Ik ben er na dat debacle met de Quibbler even tussenuit geknepen, en neem dit interview af. Om te beginnen: Rosalie, wie ben jij?
Ik ben Rosalie, al 16 jaartjes op deze prachtige planeet en verliefd op Muse, The Beatles, Nirvana, AFI, Chameleon Circuit en Radiohead. Ik ga naar de 5e van het gymnasium in Zwolle, werk in de horeca en ben lichtelijk verslaafd aan Dr. Who.

Je komt dus vreselijk vaak in Zwolle. Vindt je portemonnee dat ook leuk?
Haha, nou, hij verliest er kilo’s door, dus in dat opzicht wel! Ik heb een lichte shopverslaving, vooral voor het kopen van CD’s en DVD’s, schoenen en T-shirts (het liefst kocht ik er voor iedere dag een, zodat ik nooit meer in dezelfde hoefde te lopen).

Heb je ook een wishlist of koop je gewoon alles binnen handbereik?
Jazeker, al mag ik nog wel even sparen. Bovenaan mijn wishlist staat een iPhone, direct gevolgd door een bandshirt van Muse, een roze eenhoorn met zilveren vleugeltjes om me iedere dag naar school te brengen en een Mac.
167200_191841977510031_100000526913598_627951_7345069_n_large
Een bandshirt van Muse? We hebben hier dus met een echte fan te maken?
Diehard, inderdaad. Ik vind ze geweldig. In één woord, geweldig. (Al zouden de woorden ‘briljant’, ‘geniaal’ en ‘sexy’ ook niet verkeerd staan)

En celebcrushes, doe je daar ook aan?
Wie niet? Ik denk dat mijn top 5 bestaat uit Charlie (charlieissocoollike!), Matt Bellamy (de frontman van Muse), Alex Day (Nerimon!), Tom Felton en James McAvoy (van Penelope en The Last King of Scotland).

Nog verdere bezigheden?
Feesten vind ik ook niet verkeerd, en als ik wil ontspannen lees ik een hoogstaand literair werk, zoals Harry Potter. Ik heb zelfs ooit Twilight gelezen, puur uit nieuwsgierigheid, maar dat was niet echt mijn ding. Ik heb ook een paar geweldige vriendinnen, met wie ik vriendinnendingen doe, en nog wat rare dingen waar ik niet over zal uitweiden.
Charla's devils, met een wijnglas vol ranzige limo
En, wil je nog iets kwijt?
Mocht je nu denken, ‘Wat, ze is vergeten om […] te vermelden!’ gil dan vooral heel hard, ik zal je roep horen en beantwoorden!

We schakelen weer over naar de Rosalie-mode, dus ik ga weer. Ik vond het hartstikke gezellig en hopelijk tot ziens!

Zo, dat zit erop :D
Hopelijk hebben jullie nu een aardig idee wie ik ben en wat ik doe!

Let there be cake for all our mistakes!

Liefs,
Rosalie.

1 opmerking:

  1. Lol, wat leuk dat je Rita Skeeter erbij haalt XD *HP fan over here*
    Ik ben heel erg benieuwd naar de artikelen :)

    BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!