woensdag 24 augustus 2011

Sharon ging naar de Efteling

Hallo lieve meiden (en jongens?),
Mijn favoriete attractiepark all-time is sowieso de Efteling, alleen vanwege de lange reistijd en de hoge entreeprijs, kom ik er niet zo vaak. Een vriendin van mij, Margot, vroeg een paar weken geleden of ik meeging naar de Efteling, omdat de NS Spoordeelwinkel kaartjes voor 35,- euro verkocht. Hiermee kon je het park binnenkomen, én er met het openbaar vervoer naartoe reizen. Dit is natuurlijk geen geld, en of course wilde ik mee! Gisteren was het dan zo ver; bekijk hier mijn foto's van deze geweldige dag! Ik heb even de toerist in eigen land uitgehangen en heb óveral foto's van gemaakt, haha.

De dag begon al ontzettend goed. Mijn trein had vijf minuten vertraging, wat betekende dat hij om 09:13 vertrok. 13. Mijn geluksgetal, haha! Dit moest dus sowieso een topdag worden.
Toen we op Utrecht CS waren, zag ik ineens iemand die me wel heel erg bekend voor kwam. Jasper Mijwaard van MakeBelieve, mijn favoriete band! Ik vond het echt ontzettend leuk om hem te zien, want 's avonds zou MakeBelieve het voorprogramma zijn van de band Yellowcard, en een vriend van mij zou daar heen gaan. Stikjaloers als ik was, vond ik het natuurlijk super op Jasper te zien, en moest ik natuurlijk even met hem op de foto - ik heb een 'ik-wil-op-de-foto-met-bekende-mensen'-verslaving, haha.


Toen we, na een trein- & busreis van ongeveer twee uur bij de Efteling aankwamen, regende het. En niet zo'n klein beetje: het water kwam met bakken uit de lucht vallen. Over het algemeen houden Margot en ik wel van regen - ooit gedanst in de regen? Da's echt onwijs tof, haha - dus besloten we dat we de regen zouden negeren, en gewoon overal in te gaan. 

Hoe dóet 'ie dat toch?
Zo zag de lucht eruit, de halve dag..
Sharon & Margot

We hebben de hele dag wel opmerkingen gekregen over onze kleding. We hadden allebei onze American Flag Shorts aan, terwijl het dus ontzettend hard regende. De ene na de andere arrogante blik, 'goh, ze zullen het vast wel koud hebben.' en 'die dachten zeker dat het lekker weer zou worden.' kregen we te horen. Gelukkig werd er ook leuk op gereageerd; een medewerker begon spontaan 'I was born in the USA' te zingen, en een medewerker bij een andere attractie zei 'hé, dat zijn die Amerikaanse meisjes weer!', en zwaaide ons supercute gedag toen we weg gingen. Ach, wij vonden dat we er leuk uitzagen, en we kregen in ieder geval wél aandacht, haha!


You'll always regret what you don't say.
Liefs, Sharon.
 

8 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ontzettend leuk om te lezen! Haha wat geod dat jullie je niks hebben aangetrokken van de regen! De efteling is echt heel leuk! haha.
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke post :D efteling blijft leuk (a)
  Ik heb een actie op mijn blog voor foto liefhebbers. Het is geen winactie, maar als je intresse hebt kijk je maar even. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk! Ik wil deze vakantie ook nog een x heen! Wil je meedoen met onze winactie? Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De efteling kom ik echt veel te vaak, ik woon daar vlakbij :P

  BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!