donderdag 11 augustus 2011

De vriendinnen van Annemarieke bespreken: Annemarieke.

Hallo allemaal,
Wegens haar vertrek naar het verre Engeland van vanochtend, schrijven wij – de vriendinnen van -  vandaag haar artikel. Annemarieke zit waarschijnlijk op het moment dat je dit leest al in het vliegtuig en had dus ook door alle drukte geen tijd meer om nog een artikel te schrijven voor vandaag. Vandaar dat wij dit nu voor haar doen. We stellen jullie alvast gerust, dit is eenmalig!


Eerst even voorstellen. Wij zijn Danique en Danique (ja ja, soort zoekt soort!), wij zijn grote fan van deze super leuke blog en volgen het al vanaf het begin! Misschien herken je onze naam ook wel, omdat we ook altijd actief meedoen met de prijsvragen op Daily Noted.
We zijn al heel lang vriendinnen met onze lieve Annemarieke!

Hier een aantal feitjes over jullie donderdag-blogster, oftewel “Wat je nog niet wist over Annemarieke”:

Bijnaam: Znert. Maar één van de Danique’s noemt haar Znert, en alleen als Annemarieke niet luistert. De naam is al zo’n 10 jaar in gebruik, de reden erachter is omdat Annemarieke simpelweg de enige was in de hele klas die erwtensoep lustte (snert dus).

Status: altijd hyper. Annemarieke staat altijd te springen, te klappen en wijzend te lachen, bij alles! Ze schrijft zelfs hyper als ze erg enthousiast is (lees: IN HOOFDLETTERS EN UITROEPTEKENS!!!!!!!!!!) Het is dan dus ook zeker nooit saai met haar!

Gedrag: Ze knuffelt je altijd bij afscheid en dan ook goed en lang. Het duurt dus ook zeker een kwartier voor Annemarieke ook echt het gebouw verlaten heeft, als ze eenmaal begonnen is om van iedereen afscheid te nemen.

Haarkleur: Van blond tot bijna zwart. Ja, het is mogelijk! Ze heeft echt alle mogelijke haarkleuren op haar hoofd zitten, en het is nog 100% natuurlijk ook! Zo zit er de beroemde dikke zwarte streep op haar achterhoofd, met een super blond plukje haar er direct naast. Dit levert haar dus vaak het bekende gesprek op, met de oh-zo-verbaasde kappers, die nog nooit zoiets hebben gezien.

Hobby’s: Alles! Als het maar creatief is; Naaien, tekenen, schilderen, breien, knippen, écht alles! We worden er haast gek van, toch heeft het een pluspuntje, als ze weer eens creatief aan de gang is (terwijl ze een proefwerk moet leren) belt ze je tenminste niet weer uren lang. Ze belt niet vaak, maar áls ze belt, zit je ook minstens anderhalf uur met Annemarieke aan de telefoon! Gesprekken voeren is dus ook zeker haar tweede hobby! Het enige probleem is alleen dat Annemarieke de neiging heeft om altijd op het verkeerde moment te bellen. (lees: als je bijvoorbeeld op de wc zit *minder-prettige achtergrondgeluiden*, op de sportschool bent of als je in de klas zit, (héél handig). Haar record: 2 uur en 45 minuten tele-leuten met Floor, vriendin nummer 3).

Vreemde uitspraken (Annemarieke’s specialiteit): “Je haar zit lekker”, “Voorhoofdhaar” (i.p.v. pony), “ooghaar” (i.p.v. wimpers) “Je bent als schijt aan de wereld”, “enzovoorts enzovoorts.

Ja, lieve volgers van deze blog, af en toe is onze Znert niet helemaal 100%, maar we houden van haar! We gaan je enorm veel missen! Veel plezier in Engeland!Veel liefs en knuffels,

Danique (L) en Danique (D)
P.S. Is dit voor herhaling vatbaar? Stalk de Dailynoted beheerders en misschien komen we ooit nog terug met een nieuwe post

5 opmerkingen:

 1. Ooh wat geweldig vind ik dit! Haha echt super leuk om te lezen zeg!Ik zou best nog een keer zo'n berichtje willen lezen! Haha. Leuk!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaaaa, we zijn leeuhheeeuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahha! Go Danique en Danique! ;)
  nou, jullie hebben al één daily-noted-beheerder aan boord!

  BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!