zondag 28 augustus 2011

Iris laat zien: yesstyle.com

Er zijn ontiegelijk veel webwinkels op het internet,websites waar je boeken, tot ballonnen met rare vormpjes kunt bestellen. Ik gebruik meestal Amazon of bol.com omdat het snel en makkelijk is, en omdat ik al een paar slechte ervaringen met kleinere webshops heb gehad.

Maar laatst stuitte ik op iets totaal anders; de webshop www.yesstyle.com, deze site importeert allerlei leuke dingen uit Korea, Taiwan en Japan. Het meeste is er kleding te vinden, maar ik heb er mijn agenda voor volgend schooljaar bestelt.

Hier zijn een paar foto's van dingen die ze op yesstyle.com hebben.

Er is natuurlijk wel een groot nadeel; alle producten worden uit Amerika of Azië verstuurd en daarom zijn de verzendkosten heel erg hoog.  De verzendkosten zijn (wat en hoeveel je ook bestelt) $16, dat is ongeveer €11. Mijn tip is; om zoveel mogelijk dingen in een keer bestellen; af en toe stop je wat dingen in je 'basket' en dan verstuur je het pas als je een paar producten hebt (als je echt goed bezig bent en meer dan $150 dollar besteed, zijn er geen verzendkosten!). Dat is beter dan 5x16 Dollar betalen. Je kunt trouwens helemaal onderaan de website ervoor kiezen om alle prijzen in Euro's te laten zien.Zou jij iets van yesstyle bestellen?

'Just living in not enough'
Kus, Iris.

Ps: Sinds ik dit bericht voor het eerst schreef is mijn agenda aangekomen, het duurde helemaal niet lang en er is niks mis mee! Het was heel goed en voorzichtig ingepakt, yesstyle.com is een aanrader dus!

3 opmerkingen:

 1. Leuk zeg!
  Je kunt natuurlijk ook de verzendkosten met een aantal vriendinnen delen, als die ook wat bestellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hartstikke leuk artikel. ga zo door iris! zondagsmeisje for the win!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke site zeg! ik denk dat ik wel wat ga bestellen!

  BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!