zondag 7 augustus 2011

Iris stelt zich voor

Hoi lezers!

Hier ben ik dan, het nieuwe zondagmeisje van Dailynoted! Maar wie is dit onbekende meisje achter haar laptop? Dat ga ik jullie nu vertellen.

Ik heet Iris, ik ben 15 jaar. Ik heb geen broertjes of zusjes, wat soms best wel moeilijk is, maar het heeft natuurlijk ook zo zijn goede kanten om enig kind te zijn. Wat ik wel heb zijn mijn ouders en twee katten, Bago en Simba. Die ik eigenlijk wel als een soort van broertjes zie. Ik woon met mijn kleine familie in Woking, en dat is in Engeland. Engeland? Ja, ik woon sinds mijn elfde in ‘the United Kingdom’ voor mijn vaders werk. Ik zit hier op een internationale school, hierover vertel ik later meer.

Ik heb heel erg veel en uiteenlopende hobby’s, van schaatsen tot koken. Koken doe ik al sinds ik klein was, maar ik doe het steeds meer en begin nu ook met mijn eigen recepten te bedenken. Als ik de kans krijg kan ik op Dailynoted ook een paar leuke recepten plaatsen. Iets anders wat ik heel graag doe, ook al is het maar een of twee keer per jaar, is reizen. Een van de leukste dingen om te doen is om vooraf onderzoek te doen naar het land waar ik heen ga, ik koop heel vaak mijn eigen gids van de plek, zodat ik zelf kan ontdekken wat er allemaal is. Ik schaats ook,  niet zo vaak als toen ik nog in Amsterdam woonde, maar ik doe het zo vaak mogelijk.  Als laatste wou ik jullie nog vertellen dat ik, net zoals Sharon, heel erg graag naar de muziek van Taylor Swift, en Lady Antebellum luister.

Zoals ik het begin al zei, woon ik dus in Engeland. Maar ik verhuis per 1 augustus weer terug naar hartje Amsterdam. Ik verhuis dan terug naar hetzelfde appartement als waar ik 5 jaar geleden woonde. Dus als jullie dit lezen zit ik in Nederland tussen de verhuisdozen. Ik ben op het moment ook nog opzoek naar een nieuwe school omdat ik op het laatste moment bij mijn keuze nummer een ben afgewezen omdat er geen plek was voor instromers. Ik zal jullie ‘up-to-date’ houden hoe alles er aan toe gaat. Ik verontschuldig mezelf nu alvast voor als ik met een beetje raar Nederlands schrijf, dat komt waarschijnlijk omdat ik hier wel 5 uur per dag Engels praat.

En dit was Iris! Ik vind het super leuk om nu bij het Dailynoted team te horen. Tot volgende week!

‘Just living is not enough’

Liefs, Iris

PS: Ik heb ook een eigen blog: www.iriswolf.blogspot.com. Maar Dailynoted is nu mijn prioriteit!

4 opmerkingen:

 1. Wat gaaf dat je in Engeland woont! Of eigenlijk woonde. Eigenlijk jammer dat je weer naar A'dam gaat (haha sorry klinkt lullig) maar het leek me wel leuk alsje dingen vertelde die daar anders gaan (oké kan nu nog) haha sorry voor mijn gezeur, welkom! En ik ben heel erg benieuwd naar je berichten :D
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt koel dat je in Engeland woonde! Ik heb zelf ook in het buitenland (Duitsland) gewoond en zit ook op een internationale school :)

  Veel plezier met schrijven voor Daily Noted, ik ben benieuwd naar je posts! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!