dinsdag 13 maart 2012

Sam ontdekt hemels voedsel online


Laatst schreef ik al over de geweldige Engelse high tea en uit mijn verhaal konden jullie misschien al opmaken dat ik gek ben op lekker eten. Het liefst heb ik elke dag een gigantisch bord met spaghetti carbonara voor mijn bord, maar dat kan ik moeilijk de hele dag door eten, right? Nu heb ik echter de perfecte snack site gevonden: www.usfoodz.nl! Op deze geweldige Nederlandse site kan je allerlei Amerikaanse producten kopen die in Nederland niet te krijgen zijn. Wat dacht je van Golden Oreo Funsticks, Coconut M&M's en Skittles Blenders? En dat is nog maar het begin! Bij usfoodz verkopen ze tientallen producten waar ik nog nooit in mijn leven van gehoord heb maar die er belachelijk lekker uitzien. Voor jullie heb ik een top 5 gemaakt van voor mij wereldvreemde producten die ik zeker weten een keertje in huis ga halen.
Hershey's Holiday Kisses Limited Edition, zien ze er niet yummy uit? 


Herinneren jullie je die koekjes nog die je in de chocopasta kon dippen? Dit is de 2.0 versie, hmm! 


Ze noemen het Crunch Berries maar het ziet er een beetje uit als de funniez die vroeger in de Venz hagelslag zaten. Ik word nog eens nostalgisch van al dit eten! 



Puur en alleen vanwege de naam. Wie wil er nou geen Willy Wonka snoepjes? 


Een verantwoord tussendoortje, deze rolletjes, ze bevatten namelijk geen kunstmatige stoffen en toegevoegde suikers! 

En zijn jullie al om? Het water loopt mij in ieder geval al in de mond. De prijzen vallen helaas wel tegen, vaak zijn de producten behoorlijk duur voor een kleine verpakking. Toch ben ik zeker van plan om een keertje wat op deze site te gaan bestellen!

Let's keep the moon awake and do electric boogiloo.

Liefs, 

Sam 




7 opmerkingen:

  1. Nou, zo te zien kan ik jou ook eens iets leren (in plaats van andersom :P), Ik heb namelijk al een paar keer bij de America Today deze Willy Wonka snoepjes gekocht. Sinds een jaar ongeveer verkopen ze volgens mij twee soorten Willy Wonka snoep, deze "Nerds", en de "Everlasting Gobstoppers" (weet niet of je die zo schrijft), maar iig die kauwgomballen die ook in de film voorkomen. Ze zijn helaas niet zo groot als in de film en ze zijn ook niet everlasting, maar ze zijn wel erg lekker, en het is idd erg leuk om Willy Wonka snoep te hebben. Ik weet trouwens niet of ze het in elke AT hebben, maar in Utrecht, Arnhem en Den Bosch wel, dus ik denk dat je ze in elke grote stad gewoon kan krijgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh nice, bedankt voor de info :) Ik ben ze zelf nog nooit tegengekomen, maar Enschede is nou niet bepaald een wereldstad haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ziet er lekker uit! Maar de prijs valt mij ook een beetje tegen! Ben benieuwd wat je gaat bestellen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh wat cool, lijkt me zo lekker :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. yummy post:D
    please visit me in free time:)
    http://mesmerize87.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Sam! had dat eerder gezegd :p ik heb de oreo's en de wonka snoepjes in huis liggen haha! had ze laatst in Amsterdam gehaald en ga zondag weer naar amsterdam, dus als je wil kan ik wel iets voor je meenemen? ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!