vrijdag 7 januari 2011

Anne says Hello!

FINALLY, WEEKEND! =D


Heyhey,

Ik krijg meteen de neiging om lekker ‘huiselijk’ met “Hey Meiden,” te beginnen, maar natuurlijk kunnen we ook mannelijke lezers hebben (:

De laatste van het stel ben ik dus, Anne.

Allereerst; een gelukkig nieuwjaar etc. iedereen! ^_^ Hopelijk wordt het een leuk jaar enzo en gaan we het ver schoppen met Dailynoted! Het zou ook zo jammer/zonde zijn als we na een paar weken/maanden al stranden , dus bij deze, hopelijk op vele, leuke en gezellige tijden!

Anne dus, ik ben momenteel 16 jaar en zit in ‘t 5e jaar van de havo, tweetaligonderwijs. (Dit betekend basically dat ik een extra engels (IB)diploma krijg, lessen als Ak en Bio in de 1e 3 jaar in het engels heb gevolgd en meer uren engels draai in de week.)
Ik heb een echt beta profiel met; Biologie, Scheikunde, Natuurkunde, Wiskunde B en Filosofie. Zoals het er nu naar uitziet ga ik dit jaar zeker slagen en daarna aan een HBO verpleegkunde starten. Verder zal ik jullie nu vast waarschuwen dat spelling etc. niet mijn sterkste kant is, maar ik doe natuurlijk wel me best om zo min mogelijk fouten te maken! Ook heb ik nog weleens dat ik een engels woord wil gebruiken midden in een Nederlandse zin, dus waarschijnlijk zul je die zo hier en daar nog wel tegenkomen.

Ik woon at the moment nog thuis, heb heel lang graag uit huis gewild maar aangezien er een nieuwe HBO school komt, 5 minuten hier vandaan, is dat niet zo zinvol. :P Samen met mijn 2 broertjes en beide ouders woon ik dit voorjaar 10 jaar in Nederland, hiervoor hebben we 3 jaar in Amerika gewoond. Voor Amerika zijn we wel allemaal in Nederland geboren.

Mijn Hobby’s zijn vooral Computeren, Fotograferen, nagels laken, me haar verven, creatieve dingentjes doen en leuke dingen ondernemen met vrienden/vriendinnen. ^^
Ik heb sinds een half jaar me eigen camera, een Sony Cybershot W320. Dit is natuurlijk een hele leuke camera en er komen hele mooie foto’s uit, maar stiekem wil ik er ook wel een spiegelreflex camera bij. :P Helaas heb ik niet zo byzonder veel tijd over om te fotograferen aangezien in het heel druk heb met school en andere dingen regelen op het moment en eigenlijk moet er nog een baantje bijkomen.
Waarschijnlijk zou er wel meer tijd zijn als ik dingen beter ga plannen, maar ik ben echt een typisch persoon dat de mooiste planningen kan maken, maar ze totaal niet kan uitvoeren. Ik ben een échte uitsteller en een ontzettende chaoot. Verder ben ik een super stresskip en soms een beetje een pessimist, maar ik probeer dingen wel meer van de positieve kant tezien (:

Ik noemde eerder al dat ik van me haar verven houd, en dat is ook wel te merken :P Ik heb momenteel verschillende paars tinten gehad, roze, donkerbruin, blue en op het moment heb ik rood haar. (:
Tot het moment dat ik het rood verfde (en knipte) had ik altijd alleen me pony in de regenboog, maar nu wordt het dus gewoon me hele haar :P Hopelijk een succes
De meeste mensen zeggen altijd dat ze mij niet met me eigen haarkleur herrineren, but truth is, ik verf het pas amper een jaar.
(Ik heb wel meerdere kleuren gehad, maar alles is uitspoelbaar, dus dat gaat ook makkelijk.)
Eerst had ik het in lange pijpekrullen, maar Maandag 17 December ’10 was de dag dat ik me eigen haar heb afgeknipt tot me schouders en nu stijl ik het ook.Voornemens heb ik eigenlijk niet, ik ben gestopt met ze maken aangezien het bij mij net zo gaat als met planningen, ik bedenk het heel mooi maar er komt nooit wat van.
Ik ga wel vanaf 1 februari beginnen met ‘Project Day Zero’ op infectedkiwi.blogspot.com. Hier horen jullie later nog wel meer van me over ^^

Bad is never good until worse happens,
xAnne.

4 opmerkingen:

 1. Super leuk stukje!
  Vroeg gepost, en die tweede foto van jou is echt super mooi! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk al die kleuren zo :D Maakt het geheel meteen in vrolijk;)!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk stukje!:D
  Wat stoer dat je je haren zo durft te verven zeg! Ik heb zit al heel lang te wikken en wegen maar ik denk dat echt iedereen me extreem raar zou aankijken!
  Echt respect dat jij het gewoon doet! :D

  BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!