zaterdag 1 januari 2011

Irene stelt zich voor

Hallo lieve meiden! Als eerste wil ik jullie een heel gelukkig, liefdevol en succesvol 2011 toewensen. Ik hoop dat jullie een fijne avond en nacht hebben gehad! Vanaf vandaag start onze blog genaamd Daily Noted en ik heb de eer om het eerste artikel online te zetten, omdat mijn vaste dag de zaterdag is. Ik zal mij eerst even voorstellen. Mijn naam is Irene, ik ben vijftien jaar en woon in een klein dorpje in Friesland. Mijn ouders zijn gescheiden en ik woon bij mijn moeder(48) samen met mijn zus(19). Ik heb nog een zus van 22 jaar, maar die woont samen met haar vriend(26) sinds een paar maanden.
Ik zit in het vierde jaar van VMBO-TL op het Lauwers College. In juni hoop ik mijn VMBO-TL diploma op zak te hebben en door te stromen naar de havo, zodat ik na de havo een studie op het HBO kan volgen. Ik ben lid van de Leerlingenraad en de LSD Commissie op mijn school. Bij de Leerlingenraad organiseren we activiteiten voor goede doelen. Dit jaar hebben we Going Global georganiseerd en in januari gaat er een leerling van mijn school naar Ethiopië met de stichting Edukans, echt een superleuke actie! Ook ben ik voorzitter van de LSD Commissie bij mij op school, samen met nog een vriendin (Pauline). We gaan samen met andere eindexamenleerlingen de laatste schooldag organiseren en de school versieren. Ik kijk er erg naar uit!

Mijn hobby’s zijn (zoals elk meisje waarschijnlijk) winkelen, uitgaan, zumba(dansen), televisie kijken, blog’s volgen, reizen en beautyavondjes voor mezelf inplannen. Je kent het waarschijnlijk wel: nagels lakken, gezichtsmaskertje op, pizza in de oven en een filmpje in de Dvd-speler.
Ook hou ik erg veel van reizen, al is het maar naar Groningen toe om even te winkelen en een drankje te drinken op een terras. Ik ga het liefst winkelen in Drachten, Groningen, Amsterdam of Rotterdam.

Als het financieel meezit, gaan mijn moeder, zus en ik één keer in het jaar naar het buitenland op vakantie. Voorgaande jaren zijn we op vakantie geweest in Turkije, Frankrijk en Griekenland. Dit jaar zijn wij op vakantie geweest in Egypte. Ik heb toen heel veel geleerd over de geschiedenis en cultuur van Egypte. Ik houd mezelf steeds meer bezig met andere culturen en landen. Ik hoop dat ik ooit hier mijn toekomst van kan maken! 
Qua muziek heb ik niet een favoriete genre, maar meestal is het brit-pop en house waar ik naar luister. In een discotheek dans ik het liefst op pop en house.


Mijn belangrijkste goede voornemen van dit jaar is minder snoepen en wat meer bewegen. Ik zit al op zumba, dat is een dansstijl met allerlei verschillende soorten dans, maar toch wil ik wat vaker gaan joggen om meer conditie op te bouwen en een wat strakkere buik te krijgen.

Ik hoop dat je hebt genoten van mijn artikel en dat je er nog veel vaker van mag genieten! Hebben jullie ook nog goede voornemens?

"Be who you want to be, not what others want to see."

Liefs,
Irene.

7 opmerkingen:

 1. Heei! Wat leuk dat je ook in de leerlingenraad zit, ik namelijk ook op mijn school! Wij hebben ook een Going Global commissie, waarmee wij activiteiten organiseren en om de twee jaar gaat er ook iemand van onze school met stichting Edukans naar het buitenland. Leuk om zoiets te lezen, haha.
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sorry voor dat anoniem, kon niet via twitter reageren ofzo? Ik ben Die Romy xd

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Tamara
  Oh wat leuk zeg! Wij doen elk jaar ca. 2 acties, waarvan één actie standaard is dat we valentijnsrozen verkopen met valentijn, dan kunnen ze een kaartje kopen, er wat op schrijven en gaan wij op valentijnsdag bij de klassen langs en de rozen bezorgen. Echt superleuk! Nu zijn we acties aan het bedenken hoe we geld kunnen inzamelen voor Going Global, erg spannend wat we gaan doen, we willen graag een fancyfair en een concert op school gaan houden!

  @Anoniem/Romy
  Dankjewel meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuk geschreven! Ben benieuwd naar de rest van je posts en die van de andere meiden! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuk initiatief, en leuke tekening bovenaan! ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!