donderdag 6 januari 2011

Annemarieke stelt zich voor!


Hallo allemaal! (en gelukkig Nieuwjaar, nogsteeds.)

Eindelijk is het dan zover, het is DONDERDAG! Dat betekend dat ik nu eindelijk mijn stukje mag posten! Ook ik ben SUPER enthausiast over dit project en ik weet zeker dat ik het met deze 6 gezellige meiden onwijs lang ga volhouden!

Juist, wie ben ik: Mijn naam is Annemarieke,aangenaam, en ik zal dus de donderdag voor mijn rekening nemen. Ik ben zestien jaar en zit op dit moment in het examenjaar van de Havo. Mijn goede (en eerlijk gezegt enige) voornemen voor dit jaar is dan natuurlijk ook: Mijn examens halen! Ik hoop dat ik me voor de verandering nu eens wél aan mijn voornemen houd, want zoals Sharon al zei, zijn wij Nederlanders daar over het algemeen niet zo goed in.
Toch zal ik het op de een of andere manier voor elkaar moeten zien krijgen, aangezien ik 13 augustus vertrek naar Engeland.. Geslaagd of niet.(het liefst geslaagd natuurlijk)
Ik ga daar voor een jaar bij een gastgezin wonen, ga daar naar school en leef dus een jaartje onder de Engelsen. Ik ga via een uitwisselingsprogramma (EF, voor de belangstellende) en heb daardoor,Nu al, hele leuke mensen ontmoet! Het zal een onwijs gave ervaring worden en ik heb er nu al super zin in! Maar, ik heb nog een half jaar Nederland tegemoet waarin ik jullie up-to-date zal houden. En als ik eenmaal in Engeland zit zal ik natuurlijk nog steeds van mij laten horen. Donderdag blijft Donderdag!

Naast mijn liefde voor Engeland heb ik een liefde voor kunst. Ik teken en schilder zodra ik de kans krijg. Ook dicht ik, schrijf ik verhalen, doe ik aan kalligraferen, kleien, naaien, breien, borduren, sieraden maken en noem maar op.
Mensen omschrijven mij soms wel eens als ‘creatief’…
*mocht je het niet al geraden hebben, Ja, ik heb onze cartoons getekend!;)*
Je kan dus wel zeggen dat mijn linkerhersenhelft enig wat verder ontwikkeld is dan mijn rechter!


Verder lijkt het mij toch wel verstandig dat ik jullie eerlijk en op tijd waarschu.. erh, ik bedoel vertel, dat ik een (onwijze) Harry Potter fan ben en ik de tv-serie Friends bijna helemaal uit mijn hoofd weet. Ja, ik houd nogal van films kijken.
Daarnaast ben ik een echte keukenprinses.. een slordige, dat wel, maar mijn creaties zijn meestal toch erg lekker. Taarten, cake’s, bonbons en andere zoete lekkernij maak ik zo’n 10 keer per maand!
Verder houd ik onwijs van muziek.(luisteren) Zingen is voor mij toch echt net een stapje te gevorderd. Mijn niveau ligt namelijk erg laag.. Ik ben het glazen-knappen-stadium gelukkig nét voorbij, maar het scheelt niet veel.
Naast kliederen, knutselen en films kijken, is mijn grootste hobby mijn vrienden en familie. Wat we doen maakt ons eigenlijk niet zo veel uit. Of het nou een filmavond is, een shop dagje, een bioscoop bezoekje, of gewoon een hangdagje na een gezellige avond in de kroeg, het is altijd leuk!


Aangezien ik nog maar 16 ben, is het eigenlijk overbodig om te zeggen dat ik nog thuis woon.
Ik heb een hele lieve moeder, met een winkel aan huis, een gezellige vader met een drukke baan, en een broer. Juist.
Ik zou kunnen zeggen dat hij net zo lief en gezellig is als mijn ouders, maar dan zou ik een hééél klein beetje de waarheid verdraaien. Hij ademt, dat is één ding, en hij eet, als je het in zijn mond stopt. Verder doet hij niet zo veel, behalve achter de computer zitten. Het kon erger, want vroeger konden wij geen twee seconden een conversatie houden zonder dat het op ruzie uit brak.. maar de constante stilte wordt na een tijdje toch ook best verontrustend. Ondanks het feit dat hij bijna de hele dag op zijn kamer zit, kan ik nu best goed met hem op schieten. (het helpt als ze ouder worden, jongens.) Het stadium is zelfs al zó ver voortuit gegaan, dat hij serieus heeft overwogen of ik dan niet tóch familie van hem ben!

Hopelijk zie ik je volgende week Donderdag weer terug, en heb ik je, ondanks dit rommelige stukje, toch nog een beetje duidelijk kunnen uitleggen wie en hoe ik ben.

Alvast een fijn weekend!

xxx
Annemarieke.

Ps. Never tickle a sleeping dragon.

17 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk stukje! En waauw wat kan jij goed tekenen zeg! Echt mooi!
  x
  ps. haha die laatste foto vind ik leuk :P (9 mensen per uur krijgen de slappe lach :P haha)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. haha, dankje Summerlovee! :D Dat vond ik dus ook;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Woow jij kan echt mooi tekenen :O

  BeantwoordenVerwijderen
 5. toe maar, gewoon iemand uit het kleine maar mooie dorpje Akersloot.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha, jaa!;) De wereld is klein!
  Trouwens.. nu ik mijn stukje zo doorlees: Ik heb nergens staan dat ik daar woon. :P
  Een bekende..?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ennn bedankt...

  Jij zit anders ook constant op je kamer, of anders achter de TV voor de zoveelste keer Friends kijken.
  En ik ben best wel lief & aardig hoor... jij doet alleen geen moeite om erachter te komen hóé lief en aardig ik nou wel precies ben :P

  Ik overwogen of jij wel familie van mij bent? Dat was toch al lang al overduidelijk. We zijn allebei even koppig, irritant & meestal zijn we het over de meeste dingen wel eens.

  Maar je hebt wel gelijk, het helpt als jongens ouder worden. Helpt ook bij meisjes hoor ;P

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hahahaha!!!
  Dankje "Broer";)
  Ik ga gewoon even tussen de lijnen doorlezen:
  Je bent inderdaad liever dan ik dacht, want je hebt gewoon de moeite genomen om mijn blog te lezen én zelfs te reageren!
  Ik ben trots op je!

  We zijn het inderdaad over de meeste dingen eens: Dat we vaak genoeg de vaatwasser hebben in- en uitgeruimd en dat onze ouders dat ook best eens mogen doen, dat wij allebij even koppig en irritant zijn, en dat het opgroeien toch echt flink een stuk geholpen heeft in onze haat-liefde verhouding!

  Ik neem het terug: Je bent Lief!;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ahh, broeder-zuster liefde.
  Géén ervaring mee.


  Haha nee joke.
  Mijn broertje is ook wel te doen. Alleen extreem computerverslaafd, ik zie hem eigenlijk ook nooit. Omdat hij óf zit te programeren óf house/south park zit te kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nou, niet echt een bekende. Ik herkende je foto gewoon ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @ Aviva, Hahaha! ik wilde net zeggen, volgensmij heeft iedereen die niet enigskind is hier wel ervaring mee! ;)

  @ Anoniem, Haha, wat grappig! 't blijkt; Akersloot kent zijn inwoners! :D

  BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!