zaterdag 8 januari 2011

Irene geeft je tips hoe je een kledingcrisis kunt voorkomen

Het komt je vast wel bekend voor: je staat ’s ochtends voor je kledingkast en je weet écht niet wat je aan moet trekken. Het leuke shirtje zit in de was en je nieuwe spijkerbroek ligt nog bij je vriendin… In dit artikel vind je tips hoe je een kledingcrisis kunt voorkomen!


Kledingvoorraad
Basic is een must. Als je basic shirtjes in je kledingkast hebt liggen ben je altijd goed bezig! Stel dat je vest in de was zit of je hebt geen zin om je kleding te combineren, dan kun je altijd lekker een basic shirtje aantrekken met een leuke shawl of ketting die het helemaal afmaakt.
Ook kun je lekker veel shirtjes en truien met printjes inslaan, want dat is deze winter ook een must. Als je een druk shirtje aanhebt, hoef je ook niet veel sieraden om omdat het shirtje al veel aandacht vraagt. En een shirtje met een print is altijd leuk!


Accessoires
Vind je een shirtje te saai om aan te trekken? Met leuke oorbellen, armbanden, shawl of een opvallende riem maak jij je outfit helemaal compleet.

Schoenen
Stem je schoenen af op je kleding. Heb je een groen shirtje aan? Dan is het not done om er blauwe schoenen bij aan te doen. Als je leuke schoenen in de winkel ziet staan, denk dan eerst na of je kleren hebt die je er bij aan kunt doen. Zo nee, dan kun je altijd nog in andere winkels kijken of je een shirtje ziet die je er wel bij aan kunt doen zodat je die schoenen alsnog kunt meenemen.

Winkelen
Als je gaat winkelen, bereid je je dan eerst thuis voor. Kijk op online shops of je misschien al leuke kleren hebt gezien. Als je iets leuks hebt gezien, schrijf het dan op een briefje en neem het briefje mee, zodat je in de winkel niet vergeet wat je nog meer wilt passen en/of kopen. Als je een nieuwe spijkerbroek wilt, bedenk dan eerst ook thuis wat voor soort je nog niet hebt of wat voor soort je graag wilt hebben. Ga ook na hoeveel je er maximaal voor wilt uitgeven. Zo kun je meteen je eisen vertellen aan de winkelmedewerker en voorkom je een miskoop.


“Be who you want to be, not what others want to see”

Liefs,
Irene.
5 opmerkingen:

Just leave your lovely comment!