maandag 3 januari 2011

Aviva stelt zich voor


Hoi lezers! 

Voor ik mij ga voorstellen wil ik jullie allemaal een geweldig 2011 wensen! Hopen maar dat 2011 voor Daily Noted ook geweldig zal zijn. (:

Mijn naam is Aviva Bing, ik ben 15 jaar en woon in Heiloo (een klein plaatsje in Noord-Holland). Ik woon thuis met mijn vader, moeder en mijn broertje. Mijn moeder is zelfstandig journalist, gespecialiseerd in de gezondheidszorg. Mijn vader is douanespecialist en voor zijn werk moet hij heel veel reizen. Verder fotografeert hij al 32 jaar, hij gebruikt nu de Pentax K20D. Mijn broertje is 14 jaar en zit op het Murmellius Gymnasium in Alkmaar. Hij heeft Gilles de la Tourrette, wat er voor zorgt dat hij tics heeft. Tics zijn plotselinge, snelle, herhaalde bewegingen of geluiden. Ook heb ik nog een halfzus van 26, zij woont (en is geboren) in Israël.

Ik zit in 4-Vwo op het Jac P. Thijsse College in Castricum, een half uur fietsen van mijn huis. Ik doe het profiel Cultuur en Maatschappij, met als keuzevakken: Duits, muziek, geschiedenis, aardrijkskunde, KCV en biologie. Ook heb ik 2 jaar Latijn gedaan, maar dat vak heb ik begin van het jaar laten vallen. Vorig jaar zat ik in de leerlingenraad en deed ik mee aan meerdere Edukans projecten. Bij de ene heb ik 24 uur niet gegeten, en bij de andere was ik bijna naar Kenia gegaan, jammergenoeg ben ik afgevallen in de halve finale. Ik zit al 3 jaar op ons schoolkoor (we zingen voornamelijk pop, rock, ballads en musical), waarmee we eind januari op de korendag in Paradiso optreden. Al vanaf de brugklas maak ik deel uit van de schoolkrant.

Mijn grootste hobby is fotograferen, waar ik ongeveer een jaar geleden mee begonnen ben. Ik heb toen een oude camera van mijn vader gekregen, de Canon Powershot G5. Met een foto van die camera heb ik mijn eerste fotowedstrijd gewonnen. Nu fotografeer ik met de Canon Powershot G11, waarop ik de techniek en instellingen van een camera heb geleerd. Ik ben nu ook bezig met een 365-project, waarvoor ik elke dag een foto moet maken. Verder houd ik ontzettend veel van muziek (luisteren, zingen en spelen), shoppen, mode, schrijven, paardrijden, lezen, films kijken, reizen, uitgaan, dingen doen met vrienden en nog veel meer.

Ik hoop dit jaar een leuk bijbaantje te vinden, omdat het geld er met deze hobby's uitvliegt. Ook hoop ik mijn 365 project en dagelijkse buikspieroefeningen vol te houden. (:

Mijn levensmotto is Carpe Diem, wat “pluk de dag” betekent in het Latijn. Ik vind dat het heel belangrijk is te genieten van elk moment in je leven. Want alles is beter als je het positief bekijkt!

Liefs,
Aviva

15 opmerkingen:

 1. Je vader heeft zijn K100D Super al weer zo'n anderhalf jaar geleden verkocht en fotografeert nu met een K20D, heeft hij mij verteld!

  Voor de rest: leuke intro met leuke foto's! Kan haast niet wachten tot de volgende maandag ;-) Tip: maakt gedurende de week wat notities van wat je opvalt zodat je niet zo tegen je deadline aanloopt en vooral: verras ons, verbaas ons, verbijster ons, maak ons boos en verdrietig, informeer ons en bedrieg ons, verzin eens een nep(bedacht) produkt waarvan je denkt dat wij het wel willen hebben, maar toch vooral....HAVE FUN!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @NewMikey

  Haha, dat zag ik op je Fotki. Maar bedankt voor de tip, ik zal het verbeteren.

  Fijn dat je het goed vind! En ook bedankt voor je reactie op mijn foto van vandaag. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk! Ook leuke berichtjes van de meiden hieronder. Succes met dailynoted!
  xx <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, je bent wel actief he? ;D
  Superleuk <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ^Bedankt meiden! ^^

  @Summerlovee
  haha, die NewMikey is mijn vader. ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Aviva

  Haha wat lief van je vader :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geweldig meiden, ga zo door! Hartstikke leuke stukken - ze doen verlangen naar meer. Ik word vast jullie grootste fan. Maar pas op: ik kan ook kritisch zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @moederMarjolein
  Haha, dankje mam. Ze weten nu met wie ze te maken hebben, gevaarlijke journalist.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @moederMarjolein

  Haha dankuwel! Echt leuk dat jullie ons ook volgen. Ik zal even aan Aviva een stukje vragen wat u heeft geschreven, dat vind ik wel even leuk om te lezen!

  @Aviva
  Leuk stukje!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prettig kennis met u te maken, vader en moeder van Aviva! :P
  En kritiek is juist goed! Daar worden we beter van!

  leuk stukje trouwens, Aviva!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @ Aviva, haha ik bedoelde eigenlijk de blogberichten ;)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Aviva,
  Mijn naam is Hilde Harshagen en ik werk voor de volkskrant.
  Het fotofestival in Naarden komt eraan, en daarom maken we van het magazine een special!
  We willen een aantal fotobloggers interviewen, en ik kwam je hier tegen op internet.
  Kon geen mail adres van je vinden, dus doe het even op deze manier, hoop dat je het leest!
  Vind je het leuk om hieraan mee te doen? En dus geinterviewd te worden?
  De bedoeling ervan is dat we mensen interviewen die (bijna) elke dag wel een foto uploaden.
  Hoop snel van je te horen!
  Vriendelijke groet,
  Hilde Harshagen
  De Volkskrant

  hilde_harshagen@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!