woensdag 5 januari 2011

en ook Sharon stelt zich voor


Eindelijk is het dan zover: het is woensdag! Ik kijk al een paar weken uit naar deze speciale woensdag, en het staat met rode koeienletters in mijn agenda geschreven. Eerste post daily noted.
Goed, wie is deze mysterieuze, overenthousiaste jongedame, denken jullie vast. Ik ben Sharon, aangenaam. Ik ben zestien jaar oud, een méga fan van Taylor Swift, ik ben zwaar Twitterverslaafd en heb veel te veel nagellak. Ik doe dan ook aan nailart, iets waarover ik wel eens zal gaan bloggen. Ik ben – zoals ik al zei – af en toe íets te enthousiast, dansen is mijn leven en ik wil journalistiek gaan studeren. Het lijkt me fantastisch om bij een tijdschrift als de ELLE te mogen werken. Ik woon bij mijn ouders in een klein dorpje vlakbij Utrecht, ik doe gymnasium en ga graag shoppen in Utrecht en Hilversum.
Qua muziek luister ik vrijwel alles, van Linkin Park tot Bruno Mars, van Queen tot Paramore, maar het liefste luister ik naar Taylor Swift. Bij haar muziek kan ik helemaal wegdromen, ik vind dat ze echt prachtige teksten heeft. En I’m so exited, want zeven maart ga ik naar een concert van Taylor in AHOY Rotterdam!
Ik dans in een demoteam, dat houdt in dat je geselecteerd bent uit een grote groep dansers en je mee doet aan wedstrijden. Nou is onze groep niet écht geselecteerd, maar we waren gewoonweg de enige van onze leeftijdscategorie, en om eerlijk te zijn zit ik er niet echt op te wachten om te dansen met kindjes van elf. Maar goed, maakt niet uit, we hebben nu een superleuk groepje van vijf meiden. 28 november jl. deden we mee aan onze eerste wedstrijd, en we wonnen meteen een tweede prijs. Dat was zo leuk! Ik zal jullie op de hoogte houden van mijn wedstrijden, want dit seizoen komen er nog zeker drie of vier aan. Op de foto hebben we trouwens, ja, een beetje een aparte stijl. Onze dans staat helemaal in het teken van nerds – die ineens heel erg goed blijken te kunnen dansen. Dus onze outfits moeten ook helemaal nerdproof zijn, niet?

Oké, genoeg over mij. Laten we het nu eens over jóu hebben. Want weet je welke dag het vandaag is? Woensdag vijf januari, de dag dat de meeste mensen stoppen met hun goede voornemens. Mensen gaan weer naar de snackbar, steken weer een sigaret op of drinken weer een glas alcohol. Dus, wees nu eens eerlijk, houd jij je nog steeds aan de goede voornemens die je vijf dagen geleden hebt bedacht?
Met mijn goede voornemens gaat het op dit moment nog redelijk goed. Ik begin altijd op drie januari – gewoonweg omdat ik op éen en twee januari nog alle oliebollen en appelbeignets op wil eten, zodat ze niet weggegooid hoeven te worden. En zo kom je natuurlijk nooit in shape. Dat is mijn eerste goede voornemen, in shape komen, ik heb me tijdens de kerstvakantie toch een beetje te veel laten gaan, haha.
Goede voornemen nummer twee is leniger worden. Ik ben namelijk net zo lenig als een kruising tussen een hark en een houten plank, en omdat ik de laatste twee maanden niet mocht dansen door een rugblessure, is mijn lenigheid die ik een beetje had opgebouwd toch wel heel erg achteruit gegaan. Om maar even een voorbeeld te geven; een paar maanden geleden kon ik mijn handen plat op de grond leggen met gestrekte benen, op dit moment kan ik de grond alleen maar met mijn vingertoppen aanraken. En ik vind het best belangrijk dat ik toch een béetje lenig ben, aangezien ik met dansen in een demoteam zit en dansen toch zo’n zes uur per week in beslag neemt.
Goede voornemen drie? Niet meer te laat komen op m’n werk. Ik werk bij de C1000, broodafdeling. Ik bak en snij dus al jullie broodjes, als je ze tenminste bij onze C1000 koopt haha. En alleen op zaterdag natuurlijk. Maar ik begin dus om zeven uur ’s morgens, en ik heb nog wel eens de neiging om iets te laat te komen..

You always regret what you don’t say.

Liefs,
Sharon.12 opmerkingen:

 1. Super leuk,

  Makkelijke leesbaar en benieuwt naar volgende woensdag!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je schrijft echt heel leuk! Haha mijn goede voornemens? Dat ik geen goede voornemens heb! Haha oke, ik wil dit jaar me examen halen. But that's it! Haha
  Leuk ben benieuwd naar je volgende stukjes
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk geschreven!
  Mijn goede voornemen is vandaag als een pudding ingezakt, maar door de confrontatie in jouw stukje ga ik toch maar weer even de koekjestrommel wegzetten haha.
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuke blog, ga zo door meiden!
  Ik vroeg me af, hebben jullie hiernaast ook zelf (apart) een blog?
  Success!
  Xx, Iris.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Als het goed is kan je op elke naam klikken onder het kopje profiel (rechts) en dan kan je eventuele andere blogs zien, van die persoon. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. superbedankt allemaal voor jullie lieve reacties! ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Tja. Ik heb helaas ook alweer.. ehm.. 3 negerzoenen naar binnen gewerkt :( hihi.
  maar het smaakte wel. En ach.. Die.. Train ik er wel weer af:p (maar ik heb dus wel al gezondigd..)

  BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!