zondag 9 januari 2011

Tessa bezocht Rotterdam


Hallo allemaal!


Hebben jullie een fijn weekend gehad?
mijn 2de post op Daily Noted alweer, het gaat hard!

Aangezien ik in Brabant woon had ik deze week nog vakantie,
en dat leek me een goede gelegenheid om weer eens
te gaan shoppen met een oude vriendin!

Ik ging dus Dinsdag met de trein naar Rotterdam toe met Lisanne, die ik al ken sinds de basisschool!
We hadden het geluk dat we s'ochtends vroeg weggingen waardoor we in de trein nog een glimp konden opvangen van de halve zon, ja er was een zonsverduistering die ochtend! Heel apart zag het eruit, jammer dat de zon bijna meteen achter de wolken zat zodat ik nog te laat was met het maken van een foto!

We gingen als eerste naar de Primark, waar het eigenlijk best meeviel met de
drukte, vond ik dan, heb best veel dingen gescoord!
(De tas, het gehaakte vestje, ketting, oorbellen, riempjes en het roze haarba
ndje heb ik bij de Primark gekocht)

Het idiote was dat ik daar 2 anderen vriendinnen tegen kwam! volgensmij was half brabant in Rotterdam die dag haha!

Toen we verder gingen naar het centrum gingen we
eerst langs de Bershka, daar heb ik het t-shirt met de luipaardafbeelding gekocht. Lisanne was ook geslaagd bij de Bershka, 2 nieuwe broeken had ze gevonden, (en dat is best uitzonderlijk want broeken zijn bij haar altijd te groot en te lang) Daarna zijn we naar de Sacha en de Six geweest, Lisanne had net een hoop sieraden in haar hand om af te rekenen toen ze ineens ontdekte dat ze haar primark tas kwijt was.. In onze gedachten gingen we alle plekken af waar ze de tas zou kunnen hebben laten liggen, bij de Hema in het
Alexandrium waar we wat te drinken hadden gekocht? Nee, ik had gecheckt of we alles bij hadden toen, dus moest het hier in het centrum zijn. Dus toen zijn we ter
ug gelopen naar de Sacha en de Bershka maar nergens hadden ze de tas gevonden.. dat
was wel een domper, vooral omdat zij juist zo graag naar de Primark wilde.

Na een tijdje mopperen besloten we dat we dit niet onze dag wilden laten verpesten, We zijn langs een hoop schoenenwinkels geweest want Lisanne was op zoek naar schoenen.
Maar toen besefte we dat onze voeten toch wel zeer begonnen te doen dus liepen we naar de Bijenkorf om daar iets te gaan eten, Er was een lopend buffet. Ik had een stukje Appeltaart en een warme chocolademelk,
Lisanne had een broodje tonijnsalade, een iets gezondere keuze haha. Toen we in de rij stonden voor de kassa kwam Lisanne er achter dat haar flesje water die ze bij had ook in haar Primark tas zat. Maar ze had geen zin om nog terug te lopen voor iets te drinken. De vrouw achter de kassa maakte grapjes over of ze ook een warme chocolademelk wilde, en ging toen over op thee nadat ze zag wat er op haar bord lag.

Nadat we de Bijenkorf weer uitliepen kwamen we een Apple store tegen, en laat ik daar nou net op zoek naar zijn geweest! Ik moest nog steeds een hoes voor mijn laptop, dus die heb ik daar gekocht terwijl Lisanne zich vermaakte met de Apple Laptops die daar tentoon stonden.
Toen zijn we snel de Albert Heijn ingedoken om wat te drinken te kopen.

Daarna gingen we langs de H&M,
ja.. ja, op de een of andere manier blijf je altijd terug komen naar die winkel ook al
zit hij overal! Terwijl Lisanne aan het kijken was voor een nieuwe legging spotte ik opeens een hele leuke blazer! ja de roze blazer hierboven! Ik ging de blazer passen en toen ik terug liep in de winkel was ik Lisanne ineens kwijt, dus ik overal zoeken, maar nergens te bekennen! Toen dacht ik misschien is ze naar boven ge
gaan, laat ik eerst maar eens afrekenen dan kan ik haar gaan zoeken boven of buiten.
Toen ik eenmaal halverwege de rij stond kwam ze ineens aangelopen, bleek dat ze na mij ook was gaan passen, en dat ik er zelfs gewoon voorbij was gelopen! Af en toe vraag ik me echt af of ik niet gewoon stekeblind ben haha!

Nadat we de H&M uit waren gingen we naar de Zara, maar daar waren we snel uit want onze voeten begonnen alweer zeer te doen en we hadden het wel gezien daar.
(Als je eenmaal met zere voeten verder loopt dan maakt het ook niet uit hoe lang je rust, het komt gewoon weer terug..)

Dus wij strompelden verder richting de New Look en de River Island, Bij de New Look hebben we eerst een eeuwigheid gezeten op de bankjes waar je schoenen kunt passen, nadat onze voeten weer redelijk normaal voelden zijn we rond gaan kijken en hebben we allebei nog wat gekocht, Lisanne had een portemonnee, en ik had een zwarte gebreide haa

rband, jeweetwel die dingen die je over je hoofd heen doet en wat je oren warm houdt.
De River Island waren we snel uit, er was niet veel leuks te vinden.. Ik vind de River Island in Amsterdam ook veel leuker (groter en meer keus)

En toen was het inmiddels al half 6, en we hoefden niet meer echt ergens heen dus zijn we gaan nadenken over waar we wilden gaan eten. Ik zag een groot bord met WOK erop en had meteen zin in noodles en wokgroenten, maar laat dat net iets zijn wat Lisanne niet lust, dus wij alle mogelijkheden overwogen en toen aten we uiteindelijk... bij de mc Donalds, chique de friek! Omdat we het niet eens konden worden over wat we wilden eten kwamen we zoals gewoonlijk weer eens bij de Mac terecht.

Daarna zijn we terug gelopen naar het station en toen onze trein eraan kwam waren we blij dat we weer konden zitten!
Dus op de vermiste tas na een geslaagde dag!'Met je gedachten ergens anders, ben je altijd overal!'

Liefs, Tessa

5 opmerkingen:

 1. Rotterdam is super om te shoppen!
  Leuke dingen heb je gekocht trouwens! :D
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk!
  en jouw spullen zijn echt geweldig! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Wel jammer van de tas. Ach, hebben jullie ook nog een excuus om weer naar Rotterdam te gaan.. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die blazer staat je echt leuk!

  Jammer dat mijn primark aankopen verdwenen zijn,
  maaaar het was wel erg gezellig!
  We doen het gewoon nog een keertje over, haha (:

  BeantwoordenVerwijderen
 5. dankje Lisan! jaa precies, of we gaan de volgende keer gewoon naar Amsterdam :p

  BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!