zondag 2 januari 2011

Tessa stelt zich voor


Hoi iedereen, Allereerst Gelukkig nieuwjaar! (beter laat dan nooit) Een nieuw jaar met nieuwe kansen, daar horen ook vaak de goede voornemens bij, jeweetwel de voornemens waar iedereen met goede moed aan begint, maar niemand volhoudt.
Ik hoop dat ik de uitzondering ben in dit geval want mijn enige goede voornemen is mijn rijbewijs halen!
En natuurlijk veel plezier te hebben in 2011! Voordat jullie denken wie is dit nou eigenlijk? zal ik me even voorstellen:

Mijn naam is Tessa, ik ben 18 jaar oud en kom uit Noord Brabant.
Ik heb een broertje (die 3 jaar jonger is maar een kop groter) en woon nog thuis bij mijn ouders.

Mijn leven staat op dit moment helemaal in het teken van mijn school, ik zit op een mbo school voor creatieve beroepen: Sint Lucas in Boxtel, daar doe ik de opleiding mediavormgeving grafisch.
Het zou me geweldig lijken om later posters en affiches te ontwerpen voor festivals en bedrijven, of de opmaak van een mode tijdschrift te ontwerpen!
De opleiding neemt veel tijd in beslag maar ik heb het er wel erg naar mijn zin en doe iets wat ik erg leuk vind.
Naast mijn school ben ik veel bezig met mode, Ik hou van de standaard winkels als H&M en Zara, maar ook van vintage markten en vooral Scandinavische kledingmerken. ik heb ook mijn eigen blog 'fragile-stones'. Op de tweede plaats hou ik ook superveel van muziek, ik luister vooral naar Indie, alternatief en poprock. Ook ben ik verliefd op Engeland en Scandinavië (wat voornamelijk ook komt door de muziek, en de mode)
Verder hou ik ook erg van dansen, ik doe aan Hiphop dansen. Het zou me superleuk lijken om in een demoteam te zitten en mee te doen aan wedstrijden maar daar heb ik gewoon geen tijd voor.
Wat ik ook leuk vind is fotograferen, ik heb voor mijn opleiding een spiegelreflex moeten aanschaffen en ben nu echt verslaafd aan dat ding, ik ben geen sterfotograaf maar ik vind het wel leuk als hobby, en zou er graag beter in worden.
Ik moet zeggen dat het studentenleven me wel bevalt, met mijn OV kom ik overal (doordeweeks) en ik hou er natuurlijk ook van om te stappen met vrienden en andere leuke dingen te doen!
Maar al die uitstapjes, concerten en kleding moeten natuurlijk wel betaald worden,
en daarvoor werk ik bij de Albert Heijn, ik werk er nog niet zo lang maar het is oké, de mensen zijn aardig en ik mag vakkenvullen (wat ik een stuk beter vind dan kassa, omdat je dan de hele tijd vrolijk moet zijn tegen die o-zo-chagrijnige klanten) maar het mooiste is natuurlijk dat je er geld mee verdient! kortom, geld maakt soms toch wel gelukkig!

'Met je gedachten ergens anders, ben je altijd overal'

Liefs, Tessa.

7 opmerkingen:

 1. Wat jij wilt worden wil ik ook graag worden en ik luister ook naar dezelfde muziek:D x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. we hebben een aantal dingen gemeen:
  - tessa
  - 18 jaar
  - wil mijn rijbewijs halen dit jaar
  - dansen

  hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk idee deze blog! Ik ga jullie echt volgen. Ik zou het ook heel leuk vinden als jullie mij gingen volgen, hoeft niet natuurlijk (:

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Anoniem & Britt, wat toevallig haha, en superleuk alle comments hier, ben blij dat mensen Daily Noted leuk vinden (:

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuke stukje, alleen zou ik nog eens controleren op hoofdletters en woorden als vallenvullen ipv vakkenvullen is dan ook een beetje jammer ;)

  verder succes met je rijbewijs halen, ik ga dr ook voor komend jaar (A)

  BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!