maandag 5 maart 2012

Aviva showt haar zelfgemaakte galaxy-shoes!

Hai guys.

Ik ben obsessed met de galaxy-print. Sinds Rosalie een artikel schreef over o.a. de galaxy-leggings van Black Milk werd ik fan. Helaas is de kleding van Black Milk ontzettend duur. Dus besloot ik zelf maar een poging te doen. Eerder lakte ik mijn nagels al in het heelal stijltje. Maar omdat dat nu zooooooo mainstream is (haha joke) ben ik maar aan de slag gegaan met mijn schoenen! Zie hier het resultaat.


Het is eigenlijk ontzettend simpel. Je hebt alleen maar een paar schoenen en wat potjes nagellak (zwart, glitters, blauw en rood) nodig. Eerst heb ik het deel wat ik wilde bekladden zwart gelakt. Daarna heb ik met hulp van twee verschillende soorten glitterlakjes over het zwart heen gelakt. Toen heb ik blauwe en rode nagellak over de glitters 'gestempeld'. Hiervoor heb ik een lapje van een oude dikke panty geknipt en gebruikt. Een gewoon watje kan ook, maar dan krijg je heel veel pluisjes op de schoenen. Eigenlijk kan het verder wel met bijna alles :'). Als finishing touch heb ik met een wit lakje nog wat stipjes gezet. En TADA, mijn DIY galaxy-shoes zijn af! Hopelijk blijft de lak een beetje zitten. (:

Ga jij het ook proberen?

Dare to dream,
Aviva.

P.S. De Lookbookers onder jullie kunnen mijn schoenen ook hypen, hier! (:

5 opmerkingen:

  1. Wat dacht je van stempelen met een schuur- of makeupsponsje? ;-) Da's wel het gemakkelijkst haha, schuursponsjes heeft iedereen wel in huis. Maar ziet er heel tof uit Vief!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er heel leuk uit!

    *gaat op zoek naar haar gympen*

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wow het resultaat is heel mooi! Ik ben jaloers! (:

    BeantwoordenVerwijderen
  4. En?
    Is het blijven zitten? haha (:

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Aviva,

    Leuke outfit!!
    Ik draag ook elke dag panty's in allerlei soorten schoenen.
    Mag ik vragen waar jij jouw panty's koopt?

    Groetjes Manon

    BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!