donderdag 5 januari 2012

Annemarieke's vreemde Fun-Facts!

Hallo!
Ik heet u welkom op de aller eerste donderdag van het jaar!

Ben je wel eens in een situatie geland, waarbij je met vrienden over straat loopt langs bijvoorbeeld een viswinkel, en een van je vrienden dan plotseling heel slim uit de hoek blijkt te komen door te zeggen: “Weet je dat in Liverpool, Engeland het illegaal is om een Topless- verkoopster te zijn, behalve in een viswinkel?” Jij en al je vrienden zijn nu natuurlijk zwaar onder de indruk van dit onnozele maar interessant feitje, en stiekem ben je best jaloers dat jij nooit met zulke oneliners kan komen. Nou, vandaag is de dag dat dit veranderd: Speciaal voor u, een rij vreemde feitjes die jij vast nog niet wist!

* Wist je namelijk dat als je een goudvis in donkere kamer houdt, hij uiteindelijk wit wordt?

* Of dat er meer mensen gedood worden door apen dan door vliegtuigen die crashen?

* Dat een klein kind gemiddeld 200 bedrijfslogo’s kan herkennen voordat hij in groep één zit?

* En dat mensen met een combinatie positieve initialen, bijvoorbeeld G.O.D. , meer kans hebben  om langer te leven? En mensen met negatieve initialen zoals P.I.G of A.P.E juist korter zouden leven?

* In Roemenië, een brandweerauto kon niet dicht genoeg bij een brandend huis komen, dus toen hebben ze het vuur gedoofd door sneeuwballen ertegen aan te gooien.

* Pretparken krijgen meer bezoekers na een ongeluk in een van de achtbanen. Het blijkt dat men graag de achtbaan wil berijden die iemand anders leven heeft gekost. Extra adrenaline.

* 73% van de Amerikanen zetten onderaan een kaart, niet alleen de namen van hunzelf en de kinderen, maar ook het huisdier!!!

* Een sneeuwvlokje kan er een uur over doen om van de wolk naar de aarde te vallen.

* Microsoft wilde de 17 jaar oude Mike Rowe voor de rechter spannen, toen de jongen een site had begonnen genaamd “MikeRoweSoft.com.”
* De Bijbel is vertaald in ‘Klingon’, voor alle fans die Star Trerk iets te serieus nemen.

* Austin High School in Texas heeft al het snoep uit hun automaten gehaald voor een gezondere leefstijl voor de kinderen. Een aantal studenten verdienen nu zo’n $200,- per week met een zwarte handel in snoep.

* Een feestboot met 60 mannen en vrouwen is gekapseisd, nadat iedereen tegelijk naar een kant van het dek rende, toen de boot langs een naaktstrand voer.


* Op een privé basisschool in Virginia hebben ze per ongeluk de kinderen margarita ’s geserveerd. Ze dachten dat het limonade was.

* Een tien jaar oud matras weegt dubbel zoveel als toen hij nieuw was, dit komt door de –ahem- transpiratie die door de jaren heen geabsorbeerd word. Ook schimmel, miljoenen dode huidcellen en veel haren zitten nu lekker knus in jouw nu veel zwaardere matras. Slaap lekker!!!

"Always."

Lots of Love,
xxx
Annemarieke

5 opmerkingen:

 1. Nou dat weten we dan ook weer! Lekker leesvoer als je ziek bent;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gatver die laatste haha. Lekker al die schimmel in je matras, heerlijk. Leuk artikel!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben gek op funny facts. Overigens klinken sommige alsof ze gewoon verzonnen zijn voor vermaak ipv op waarheid gebaseerd. Dat maakt het trouwens niet minder leuk!

  Leuke blog!

  JD

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Jane Doe,
  Hahah,inderdaad. Ik geloof zelf ook niet alles voor 100%, maar dat ze vreemd en grappig zijn kan je niet wegnemen. ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!