vrijdag 24 februari 2012

Anne treft nog een oude bekende.

Naast onze Tessa hebben jullie bijna veertien maanden terug met nog iemand kennis gemaakt. Ik heb het natuurlijk over niemand minder dan onze Irene. In plaats van een interview heeft Irene zelf, voor een keer, nog een artikel voor jullie gemaakt. Dit was overigens op 9/2/12, dus het klopt dat de tijd/data enig sinds off zijn. Don't worry, het artikel wordt er zeker niet minder op. Nu zal ik er verder niet veel worden aan besteden en haar laten 'spreken'. Enjoy

"Mijn leven 'na' Dailynoted..? Ik heb het superdruk met school, zoals jullie weten ben ik na mijn TL examen HAVO gaan doen. Een beslissing die ik al een aantal jaren in mijn hoofd had en die vorig jaar werkelijkheid is geworden. Gelukkig heb ik er (nog?) geen spijt van gekregen. Ik heb natuurlijk heel veel vrijetijd in moeten leveren, en helaas dus ook Dailynoted. Toen ik TL deed, hoefde ik amper iets voor school te doen. Voor toetsen leerde ik niet, ik moest  simpelweg alleen verslagen en werkstukken op tijd in te leveren. Toetsen haalde ik met gemak zonder te leren. Sinds ik de HAVO doe, moet ik voor elke toets veel tijd vrij maken om te kunnen leren en om een goed cijfer te halen. Ik sta er momenteel redelijk voor, alleen op economie sta ik een kleine onvoldoende. Dit valt gelukkig nog op te halen, aangezien ik momenteel in de vierde klas zit en volgend jaar 'pas' examens doe (met het profiel cultuur en maatschappij).
Naast Dailynoted, heb ik ook mijn abonnement bij de sportschool op moeten zeggen. Ik ging ongeveer twee keer in de week naar de sportschool, maar zelfs dat werd me te veel. Ik werk ook bij de Jumbo op vrijdagavond en zaterdag, waardoor ik bijna geen tijd meer had om te sporten. Mijn werk gaat uiteraard voor sporten (wat is een vrouw zonder geld om te winkelen?), daarom heb ik ervoor gekozen om het sporten op te gaan zeggen sinds een aantal maanden.
            Natuurlijk vind ik het jammer dat ik Dailynoted en het sporten aan de kant heb moeten zetten, maar of ik er spijt van heb, kan ik niet zeggen. Jullie lezers verdienen immers een goed artikel, waar veel tijd aan is besteed, en geen artikel die een paar uur voor de deadline is geschreven. Daarom ben ik ook blij dat er een prachtige 'vervanger' voor mij is gevonden. Ik mag zeggen, ze doet het super goed!
 Zelf blog ik helemaal niet meer, iets wat ik erg jammer vind, omdat het schrijven toch wel in me zit. Maar school gaat nou eenmaal voor, en ik hoop dat jullie hier begrip voor hebben. Valentijnsdag komt weer aardig dicht in de buurt, wat betekent dat ik het weer druk heb met de Leerlingenraad. De eerste volgers weten wel dat wij met de Leerlingenraad altijd een rozenactie houden op Valentijnsdag. Leerlingen kunnen een kaartje kopen voor €1,50 en die weer inleveren in een doos bij ons in de kantine. Wij zorgen voor rozen en wij brengen de rozen (met de kaartjes, uiteraard) langs bij alle personen in de klas. Omdat er allerlei verschillende roosters zijn door verschillende vakkenpakketten, is dit een nauwkeurig werkje omdat we natuurlijk niet met een roos moeten achterblijven omdat die leerling al vrij is van school. Dit brengt een hoop stress met zich mee, kan ik uit ervaring vertellen haha! Ondanks ik het dus superdruk heb, houd ik Dailynoted altijd in de gaten. En ik moet zeggen, ik lees alle artikelen met trots! Ik vind het echt heel erg knap dat het Dailynoted team het na een jaar al zo ver heeft geschopt om een officiële .nl site te worden en dat Dailynoted na één jaar al 165 actieve volgers heeft; ik zeg chapeau! .

Ik mis jullie volgers echt ontzettend, altijd van die leuke positieve reacties bij een artikel van mij en van de andere meiden. Ik hoop dat ik jullie door middel van dit artikel een beetje op de hoogte heb kunnen stellen van mijn leven nu. Hebben jullie alsnog vragen? Stel ze gerust hieronder in de comments, dan geef ik er gegarandeerd een antwoord op!

Dikke x,
Irene."
Irene, jij ook heel erg bedankt dat je nog wat van je laat horen, echt super leuk! Fijn te horen dat je het goed maakt.


Stay Beautiful,
x Anne
- For Narnia!

3 opmerkingen:

 1. Ik heb je niet meer 'meegemaakt' hier, maar het is fijn om te lezen dat het goed met je gaat! Ik hoop dat het een beetje gelukt is met de Valetijnsactie ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk artikel heb je geschreven en wat knap van je dat je zo hard bikkelt voor dat HAVO diploma! Uiteraard moet je daarvoor wat zaken inleveren, daar moet iedereen wel begrip voor kunnen opbrengen.

  Ook héél knap dat je met trots de artikelen hier altijd leest - je hebt toch aan de wieg gestaan van dit veelzijdige blog, óók jij mag trots zijn!

  Voor sommigen hier (en Aviva weet wel wie ik bedoel LOL) kan jouw doorzettingsvermogen op school een voorbeeld zijn, reken daar maar op.

  Héél véél succes op school en in je verdere leven, we horen nog wel eens van je hoe het met je gaat.

  Aan de blog-stèr van vandaag, Anne: wat een geweldig idee om de oud-bloggers nog eens aan het woord te laten, petje af!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat we nog iets van je horen! Fijn dat je de goede keuze hebt gemaakt met het doen van de Havo... daar heb je straks profijt van. Succes verder!

  BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!