maandag 6 februari 2012

Aviva zingt en speelt gitaar in de sneeuw!

Hai lieve winterwonders!

Dit weekend zou ik eigenlijk een dag gaan fotograferen in Amsterdam voor IM.OUTGOING, maar dat ging helaas niet door. Mijn plannen voor zaterdag waren dus gecancelled en ik had niks meer te doen! Toen besloot ik eerst maar eens op zoek te gaan naar mijn 3e Strangers (mission succeeded!). Daarna ging ik met gevaar voor eigen leven, op de fiets, naar de kringloopwinkel (X op X). Daar heb ik twee truien (een van de twee truien die ik aanheb in het filmpje) en twee backpacks gekocht, voor de kleine prijs van 10 euro in totaal (YAY). Anyway. Een vriendin van mij woont daar in de buurt, dus ik ging even langs. Op de een of andere manier kwamen wij toen op het idee om mij zingend te filmen, buiten. Zo gezegd, zo gedaan.

Na de gitaar 10x opnieuw gestemd te moeten hebben, begonnen we te filmen. Het was koud... MUCHO! Vooral mijn handen waren na tien minuten echt bevroren, wat het gitaar spelen wel iets moeilijker maakte haha. En ik was verkouden. Dus het klinkt niet heel erg goed. Maar dat maakt niet uit, want het was superleuk om te doen :). En hoera, er zitten ook bloopers bij!


Wat vinden jullie ervan? (:

Dare to dream,
Aviva.

4 opmerkingen:

 1. Klinkt best redelijk! Ik doe het je in ieder geval niet na, wat zingen betreft! En is dit een andere/nieuwe gitaar? In je 365-project zag ik altijd een andere langskomen (die ik ook heb :P).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha. Nee dit is de gitaar van de vriendin waar ik was :).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha super leuk gedaan!
  Je kan erg goed gitaar spelen en zingen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, lijkt me super koud! Ik heb jullie getagd, dus kijk even op mijn blog ;)

  xx

  http://liveitlikethis.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!